Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Áruljátok már el, mi a különbs...

Áruljátok már el, mi a különbség ezek között?

Figyelt kérdés

Manapság egyre több elektronikus kütyü jön ki a gyárakból, én viszont nem követtem ezeket, úgyhogy szépen le is ragadtam a sima "mobiltelefon"-nál. És persze tudom mi az a laptop.

De mondjátok már meg nekem, mi az amiben különböznek ezek:

ipod, iphone, ipad, netbook, android, okostelefon, tablet pc, stb?

Az értelmes válaszokat előre is köszönöm.

2011. máj. 4. 16:40
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Az okostelefon egy fejlett operációs rendszerrel rendelkező mobiltelefon. Egyfajta ilyen oprendszer például az Android, a mai okostelefonok nagy részén ez fut. Van egy okostelefon, amit az Apple gyárt, ez az iPhone. A tabletek gyakorlatilag nagyra nőtt okostelefonok, az Apple tabletja az iPad. Az iPod az Apple mp3/mp4 lejátszója. A netbookok kisebbfajta laptopok, leginkább csak internetezésre alkalmasok.
2011. máj. 4. 16:53
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Az Android az egy linux alapú mobil operációs rendszer. Elég rövid idő alatt lett sikeres.

Az ipod meg egy mp3 lejátszóként kezdte a pályafutását de aztán az ipod tuoch egy elég durva kis mindenes kütyü lett belőle. Filmet nézhetsz rajta, mp3-at hallgathatsz rajta, játszani is elég jók kehet rajta meg persze van benne wifi így még netezni is tudsz vele. Már-már olyan mint egy modern telefon csak telefonálni nem tud.

A iPhone meg olyan mint az ipod touch csak ezzel telefonálni lehet.

Tábla PC: lényegében egy felnagyított, érintős okostelefon.

iPad: ez egy tábla PC, mint egy iphone csak ez nagyobb.

Az okostelefonon meg azokat a telefonokat értjük amin valamilyen mobil operációs rendszer fut pl. android, ios, windos mobile, windows phone, symbian, black berry os, bada

2011. máj. 4. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!