Áruljátok már el, mi a különbség ezek között?
Manapság egyre több elektronikus kütyü jön ki a gyárakból, én viszont nem követtem ezeket, úgyhogy szépen le is ragadtam a sima "mobiltelefon"-nál. És persze tudom mi az a laptop.
De mondjátok már meg nekem, mi az amiben különböznek ezek:
ipod, iphone, ipad, netbook, android, okostelefon, tablet pc, stb?
Az értelmes válaszokat előre is köszönöm.
Az Android az egy linux alapú mobil operációs rendszer. Elég rövid idő alatt lett sikeres.
Az ipod meg egy mp3 lejátszóként kezdte a pályafutását de aztán az ipod tuoch egy elég durva kis mindenes kütyü lett belőle. Filmet nézhetsz rajta, mp3-at hallgathatsz rajta, játszani is elég jók kehet rajta meg persze van benne wifi így még netezni is tudsz vele. Már-már olyan mint egy modern telefon csak telefonálni nem tud.
A iPhone meg olyan mint az ipod touch csak ezzel telefonálni lehet.
Tábla PC: lényegében egy felnagyított, érintős okostelefon.
iPad: ez egy tábla PC, mint egy iphone csak ez nagyobb.
Az okostelefonon meg azokat a telefonokat értjük amin valamilyen mobil operációs rendszer fut pl. android, ios, windos mobile, windows phone, symbian, black berry os, bada
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!