Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Lg lcd tévéhez segítség kellene?

Lg lcd tévéhez segítség kellene?

Figyelt kérdés
Karácsonykor vásároltam egy LG 37LD420 (-ZA ) lcd tévét és nem játszik le usb-ről filmet pedíg a tulajdonságoknál ott van. Sokan mondták hogy szoftverfrissítést csináljak viszont mondták az usb hack-et is. És ugye ehhez szervíz menübe kellene lépnem, esetleg tud valaki hozzá kódot vagy csinált már valaki ilyet esetleg le tudná írni hogy hogyan kell csinálni illetve kódot adni?
2011. máj. 1. 20:38
 1/2 anonim ***** válasza:

azért a biztonság kedvéért érdeklődj az LG ügyfélszolgálatánál, hiszen lehetséges hogy a garanciát elveszted...

A telefonszám:

06 40 545454

Hívhatod őket:

H-P reggel 8-tól este 8-ig

Hétvégén 9-17 óráig

2011. máj. 1. 20:50
 2/2 A kérdező kommentje:

szerintem inkább nem hívom fel őket elküldenének a fenébe :D

a tévén 03,01,10-es szoftver van ami még vagy már nem tudja a film lejátszást usb-ről. é azért kellene nekem a szervízkód hogy át tudjam állítani hogy felismerje a film fájlokat is .

2011. máj. 1. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!