Milyen lemez az a DVD+R RW?
Pontosabban úgy van írva hogy DVD+R és alatta van hogy RW.
Most akkor ez sima írható lemez vagy újraírható? Ha csak sima írható akkor mi az az RW? Azért kérdezem mert semmit nem tudok ráírni semmilyen progival, és ez elég furcsa nekem.
Az előttem hozzászóló butaságot írt. Nem egyszer írható lemez! Az RW rövidítés minden esetben a "ReWritable"-t jelenti, vagyis újraírható!
A + és a - előjel két különböző szabvány. Amikor először megjelentek a DVD lemezek és az írható DVD-k, akkoriban volt igazából jelentősége. Manapság szinte minden író megbírkózik a pluszos és mínuszos lemezekkel is.
Pluszos újraírható DVD lemez, ezt jelenti. (régebbi DVD lejátszók általában minuszos lemezeket szeretik).
ennyi...
Kedves második! Mielőtt lehülyézel másokat, jó lenne, ha legalább tudnád, hogy miről beszélsz. Hasraütés-szerűen én is letudlak taplózni.
Legalább megnézhettél volna egy dvd borítót, hogy mégis mi van rájuk írva. De tudod mit? Nem kell megmozdulnod, tessék itt van egy: [link]
Igen, igen, arról, ott narancssárga rész bal oldalán! Arról van szó. Ez újraírható? De ha photoshopnak hiszed, szívesen küldök ingyen egy akármilyen lemezt, amin szintén rajta lesz, ha neked nincs ilyened.
DVD-R egyszer írható 4,37 Gbájt
DVD-RAM több ezerszer írható 4,37 Gbájt
DVD-RW több ezerszer írható 4,37 Gbájt (Pioneer technológia)
DVD+R egyszer írható RW technológiával
DVD+RW sokszor írható 4,37 Gbájt, új technológia ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!