Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Szerintetek miért nem működik?

Szerintetek miért nem működik?

Figyelt kérdés
Tegnap este véletlen úgy hagytam a hajvasalóm , és ezt csak reggel vettem észre.(kikapcsolt magától vagy nemtudom nem volt bekapcsolva)Megpróbáltam este bekapcsolni és nem sikerül.Mi történhetett? Most akkro dobjam ki vagy szerviz?:/
2011. ápr. 18. 22:14
 1/6 anonim válasza:
Szerintem elégett/megolvadt valami benne a túl sok hő miatt.
2011. ápr. 18. 22:40
 2/6 anonim ***** válasza:

Van benne egy olyan védelem, ha bekapcsolva marad éa túlmelegszik akkor egy hőre olvadó biztosíték megy tönkre benne.

Kb 200 forintba kerül, ha van aki kicseréli. Szervízben több ezrest is elkérhetnek a cseréért. A mérlegelés a tiéd.

Miskolcon esetleg megoldom neked ha a közelben vagy.

2011. ápr. 19. 07:20
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm : )) sajnos nem miskolci vagyok:(
2011. ápr. 19. 16:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Ilyen van benne, a hőfok lehet hogy eltérő, a régiről le lehet olvasni az adatait.

[link]

2011. ápr. 20. 08:44
 5/6 A kérdező kommentje:
megpróbálom megcsináltatni valakivel. remélem jóleeesz!!:D
2011. ápr. 20. 17:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Háztartási gépalkatrész boltokban, elektronikai üzletekben lehet kapni ilyet.
2011. ápr. 21. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!