Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Nikon COOLPIX P500 érdemes e...

Nikon COOLPIX P500 érdemes e ilyet venni?

Figyelt kérdés

Ezt a gépet néztem most,jókat írtak róla,valaki ismeri?

A múltkor kérdeztem tükör reflexes géppel kapcsolatban hogy milyet vegyek,de most nincs kedvem se pénzem több százezret kidobni.

2011. ápr. 17. 11:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Nagyon csúnya egy gép... Persze attól még lehet jó :)
2011. ápr. 17. 11:53
 2/4 A kérdező kommentje:

Kinek a pap kinek a papné,nekem a lányuk :)

szerintem jól néz ki a tükörreflexesekre hasonlít,de nem a kinézet a lényeg

2011. ápr. 17. 11:58
 3/4 anonim ***** válasza:

"Kidobni" lol :-) Kell neked egyáltalán gép?

Elég drága cucc, de tény, hogy a DSLR még drágább és utána is eszi még a pénzt. Szerintem ez egy jó gép, ha kezdő vagy, mindenképp boldog leszel vele.

2011. ápr. 17. 18:41
 4/4 A kérdező kommentje:
igen kell gép,nem tudom miért olyan vicces amit írtam,nem mindenki olyan tehetős hogy tudja finanszírozni az állandó gépfejlesztést,nem akarok a mániákus kategóriába tartozni,és több dolgot is szeretnék a géppel csinálni,ahoz viszont nem győzném venni az obikat,ami nem olcsó,és igen kezdő vagyok,eddig egy tök olcsó géppel fényképeztem.
2011. ápr. 17. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!