Billentyűszűrés/beragadó billentyűk? SEGÍTSÉG!
Figyelt kérdés
Játszani akartam, ahol többször kellett vna megnyomni egy betűt egymás után, erre mindig kilépett. Aztán elállítottam valamit, és most meg kell várni a kurzor következő villogását, hogy egy betűt kétszer leírhassak egymás után, vagy töröljek többet. Valamit a billentyűszűréses izénél állítottam el, de mivel kikapcsoltam, hogy előjöjjön ha valamit többször nyomok meg, így nem tudom visszaállítani. A kérdésem az lenne, hogy hol találom azt az ablakot, ahol ezt vissza tudnám állítani? NAGYON FONTOS, ANYA GÉPÉN VAGYOK, ÉS MEG FOG ÖLNI, HA NEM CSINÁLOM VISSZA!2011. ápr. 16. 20:14
2/4 A kérdező kommentje:
Hát már nem is, mert megcsináltam mielőtt hazaért a friss-anyuka barátnőjétől:D Hacsak nem kém, akkor ez az én titkom marad:D
2011. ápr. 16. 21:07
4/4 A kérdező kommentje:
Fuuh, már nem tudom, de valahogy visszacsináltam... Indítsd újra, vagy nem tudom, valamit nyomkodtam, és elmúlt:S
2012. nov. 3. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!