Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Billentyűszűrés/beragadó...

Billentyűszűrés/beragadó billentyűk? SEGÍTSÉG!

Figyelt kérdés
Játszani akartam, ahol többször kellett vna megnyomni egy betűt egymás után, erre mindig kilépett. Aztán elállítottam valamit, és most meg kell várni a kurzor következő villogását, hogy egy betűt kétszer leírhassak egymás után, vagy töröljek többet. Valamit a billentyűszűréses izénél állítottam el, de mivel kikapcsoltam, hogy előjöjjön ha valamit többször nyomok meg, így nem tudom visszaállítani. A kérdésem az lenne, hogy hol találom azt az ablakot, ahol ezt vissza tudnám állítani? NAGYON FONTOS, ANYA GÉPÉN VAGYOK, ÉS MEG FOG ÖLNI, HA NEM CSINÁLOM VISSZA!
2011. ápr. 16. 20:14
 1/4 anonim ***** válasza:
nem fog megölni
2011. ápr. 16. 21:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát már nem is, mert megcsináltam mielőtt hazaért a friss-anyuka barátnőjétől:D Hacsak nem kém, akkor ez az én titkom marad:D
2011. ápr. 16. 21:07
 3/4 anonim válasza:
És hogy kell megcsinálni?:|
2012. nov. 3. 19:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Fuuh, már nem tudom, de valahogy visszacsináltam... Indítsd újra, vagy nem tudom, valamit nyomkodtam, és elmúlt:S
2012. nov. 3. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!