Canon sx30, cserélhető objektív?
Canon sx30 típusú gépet szeretnék venni, és azt szeretném megtudni, hogy rendelkezik-e cserélhető objektívvel?
Előre is köszönöm a válaszokat :)
ez a típus "csak egy kompakt" fényképezőgép, nem tükörreflexes! Nem cserélhető az objektíve, de miért is legyen az?
" Kisfilmes (35 mm) értékekbe átkonvertálva a gép 4,3-150,5 mm-es gyújtótávolsági tartománya 24-840 mm-nek felel meg, ami ledöbbentő érték – az optika nagylátószögű és telecentrikus végén egyaránt."
Köszönöm :)
Még nagyon távoli a terv hogy veszek egyet, csak beszélgettem egy osztálytársammal róla és megkérdezte hogy cserélhető-e. És nem tudtam válaszolni :D Első gépem lenne, ami kicsit komolyabb. És viszonylag olcsóbb is :D
Na még egyszer köszi ^^
nagyon jó gép, magyar nyelvű menüvel!
...és azzal, hogy nem cserélhető az objektíve, egy csomó későbbi komoly hibától szabadít meg!
a 20 mm-nek megfelelő nagylátószög, amit egy elektronikus trükkel, "halszem"-re is tud állítani, és a hatalmas tele... 840mm-nek megfelelő fotó-puska rendkívüli ebben a kategóriában.
Magyar nyelvű használati utasítás letölthető:
(14.2 MB!)
de ha egy kicsit kisebb telével megelégeszel, nézd meg a kistestvérét, a Canon Powershot SX130-at. (40-45 ezr Ft.)
Zoomtartomány (35mm): 28mm - 336mm
Használati:
Jajjdeköszönöm :D
Nagyon elbizonytalanodtam, mert többen mondták hogy a tükörreflexes jobb, de nekem pl nem biztos hogy lenne türelmem beállítgatni a dolgokat, a kompaktban meg benne vannak a témák. Szóval számomra ez így előnyösebb. Meg hát nem akarok én olyan nagyon profi képeket csinálni, csak néha olyan jó egy-egy pillanatot egy kicsit jobb teljesítményű géppel elkapni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!