Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Eddig egy Olympus C-370-es...

Eddig egy Olympus C-370-es digitális fényképezőgépem volt (3,2megapixeles), ám ezt a hétvégén sikerült lelöknöm a polcról és azóta mindent rózsaszínben fényképez. Egy 512Mb-s memóriakártya van hozzá, szintén Olympus. Lehet ezt javíttatni? Érdemes?

Figyelt kérdés
Illetve inkább én is egy új gép vásárlása felé hajlok, mivel családi vállalkozásunk honlapjára is ezzel a géppel készítettem eddig a referenciafotókat.Melyik Olympus gépet érdemes megvennem, úgy max.50.000.-Ft-ig, amibe még jó a már meglévő 512Mb-os Olympus Xl xd kártya???
2011. ápr. 11. 14:03
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Bizony, pedig nekem is agyon dícsérték a Nikont, mert egy ismerősömnek van egy Nikon D200-sa(jó drágább kategória)és ő akart rábeszélni, hát én fotóztam ott a Mediába párat vele, teszteltem mit bír, olyan elmosódott képet is tudott csinálni amire az én régi Olympusom sem volt képes, pedig az árban fele volt még évekkel ezelőtt is.Ha pedig ráfókuszáltam egy távolabbi dologra meghülyült a gép, ée csak a közelebbi dolgokat volt hajlandó tökéletes minőségben felnagyítani.NAGYON NEM AJÁNLOM A NIKONT SENKINEK, PEDIG ÉN ABSZOLÚT AMATŐR VAGYOK A FOTÓS SZAKMÁBAN!!!A Sony, pedig már csak a panorámafotózás miatt is nagyon megtetszett.
2011. ápr. 14. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!