Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » 30db/m ledszalag világítása...

30db/m ledszalag világítása mennyire kielégítő?

Figyelt kérdés

[link]

pontosan ezen gondolkodok, hogy ez hogy egy méteren 30 van, mennyire világít jól? mert találtam olyat is ahol 60 van, csak az egy színű volt. megéri ilyet venni?

2011. ápr. 9. 15:18
 1/2 anonim válasza:
Nem éri meg,csak akkor van értelme ilyet venni ha vizes helységet(IP 64)zuhanyzófülke,kádfőlé stb.A müködtetése trafórol megy.
2011. ápr. 15. 12:26
 2/2 anonim válasza:

Én láttam már ilyen RGB szalagot világítani, szerintem a 30 ledesnek is jó fénye van. Ezen a képen kb 20-35 cm távolságra van a mennyezet a led szalagtól, és jól látható az éles sáv, amit bevilágít: [link]

Azóta már olyat is forgalmaznak, ahol sűrűbben vannak az RGB LED-ek, és nem is drágább sokkal: [link]

Szerintem bátran választhatod a 30 led/méterest, hangulati célnak megfelel!

2011. jún. 24. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!