Ajánljon valaki egy jó fényképezőgépet!?
Figyelt kérdés
Tudna valaki ajánlani egy jó fényképezőgépet 60ezer forint alatt? Ha lehet olyan írjon aki ért is valamit hozzá...2011. ápr. 5. 18:49
1/3 anonim válasza:
ezt bátran merem ajánlani neked. Sokkal praktikusabb,mint ezek a zsebre rakható kis kütyük.Komoly optikai zoomja van ,ami jelentősen növeli a képek minőségét,és alapból egy tökéletes gépecske.Nem bánod meg ha őt választod.
Én 13 éve fotózom,de tükörreflexes canonnal,van már a hátam mögött pár fotó és gép csak egy kicsit magasabb kategóriában,de nálam ez a favorit ebben az árban.Arról nem is beszélve,hogy a fuji az egyik úttörője a digitális gépeknek már csaknem 11 éve gyártanak,ami nem kis referencia szerintem.
2/3 anonim válasza:
Ja és a régebbi tesókái jártak már a kezemben és semmi rosszat nem tudnék mondani.
3/3 anonim válasza:
fujifim, ax200
nekem nagyon bevált
olcsó is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!