Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ajánljon valaki egy jó fénykép...

Ajánljon valaki egy jó fényképezőgépet!?

Figyelt kérdés
Tudna valaki ajánlani egy jó fényképezőgépet 60ezer forint alatt? Ha lehet olyan írjon aki ért is valamit hozzá...
2011. ápr. 5. 18:49
 1/3 anonim válasza:
100%

[link]

ezt bátran merem ajánlani neked. Sokkal praktikusabb,mint ezek a zsebre rakható kis kütyük.Komoly optikai zoomja van ,ami jelentősen növeli a képek minőségét,és alapból egy tökéletes gépecske.Nem bánod meg ha őt választod.

Én 13 éve fotózom,de tükörreflexes canonnal,van már a hátam mögött pár fotó és gép csak egy kicsit magasabb kategóriában,de nálam ez a favorit ebben az árban.Arról nem is beszélve,hogy a fuji az egyik úttörője a digitális gépeknek már csaknem 11 éve gyártanak,ami nem kis referencia szerintem.

2011. ápr. 5. 20:26
 2/3 anonim válasza:
Ja és a régebbi tesókái jártak már a kezemben és semmi rosszat nem tudnék mondani.
2011. ápr. 5. 20:28
 3/3 anonim válasza:

fujifim, ax200

nekem nagyon bevált

olcsó is

2011. ápr. 6. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!