Tükörreflexes fényképezőgépekkel kapcsolatban kérnék segítséget?
Tükörreflexes gépeket nézegetem,de már annyi mindent olvastam hogy zsong a fejem, néztem egy gépet Pentax K-x jó árban, de biztos vannak jobbak is? Kezdő lennék, tud valaki valamit ajánlani gépet, max 170EFt ig?
Tapasztalatok meg ilyenek,ki mit ajánl?
ma 00:09
ezt most nem értem pontosan
Melyik részét?
Canon 50 mm f1.8 = a legjobb ár érték arányú objektív. 30 ezerért nagyon komoly képminőséget, nagy fényerőt és nagyon szép háttérelmosást kínál. Viszont az egész műanyag, nem szereti, ha bántják. Ez portréhoz meg művészi képekhez nagyon jó.
Természetesen Canon váz kell hozzá, pl. az említett 1100D megteszi.
Ezen kívül kell egy alapobjektív, amivel szépen, nagy szabadsággal tudsz megörökíteni életképeket. Erre teljesen jó a 18-55 IS kitobi, amit adnak a vázhoz.
Ezután csak tele tartományod nincs, de az nem is olcsó buli. Legalább valami EF-S 55-250 szintű dolog kell, de inkább valami USM-es. Ezt hatvan rugó alatt nem úszod meg. Majd jövő karácsonykor...
Így nagyon szépen és jól tudsz közeli dolgokat fotózni, de pl. soportot, madarakat, állatokat, hasonlókat alig. Vagy ki lehet hagyni a fix 50-et és venni egy telét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!