Fősulin az egyik órára az lesz a feladat, hogy egy háromperces interjút kell készíteni valakivel, majd azt elemezni. Mivel tudom elkészíteni ezt a feladatot?
Figyelt kérdés
a hangfelvételt pedig be kell majd adni(kazetta v. CD)csakhogy fogalmam sincs, hogy mivel és hogyan fogom elkészíteni ezt a "házifeladatot"... ? diktafonom és mp3 lejátszóm sincs amire hangot lehet rögzíteni. és nem akarok egy vagyonért venni. van valakinek ötlete h. hogyan oldhatám meg ezt a problémát? mire lenne legjobban és legolcsóbban felvenni ezt az interjút? kölcsönkérni se nagyon tudok senkitől..2008. febr. 8. 14:06
1/5 anonim válasza:
Hát a régi kis kazettás magnók is tudtak rögzíteni, biztos nektek is van olyan vagy rokonoknál érdeklődj. Esetleg még a mobilod tudom ajánlani azokon is szokott lenni hangrögzítő. Csak azt necces beadni. :D
2/5 anonim válasza:
vegyél mikrofont a gépedhez az szerintem nem olyan drága
3/5 anonim válasza:
sok telefonnak is van hangrögzít´ö funkciója, és 3 percet digitális fényképez´öre is feltudsz venni.
4/5 anonim válasza:
Kérdezd meg a tanárt, hogy nincs-e a sulinak diktafonja. Ha van biztos kölcsönadják. Nekem is volt ilyen feladatom, csak nekem kb. 2órás volt az interjú.
5/5 anonim válasza:
Msned ha van és van jobb WebCamod azzal is tudsz riportot csinálni ha van egy progid amit a netről ingyé le tudsz húzni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!