Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen minőségű...

Szerintetek milyen minőségű lehet ez az óra?

Figyelt kérdés
Vettem egy Q&Q fémszíjas, fémtokos (acél) karórát. 5 bar-ig vízálló. Mindössze 6.200 Ft volt, mert drágábbat nem engedhettem meg magamnak. Fél év a jótállás. Azt mondta az eladólány, hogy minőségben nem különbözik a hasonló árfekvésű Casio óráktól (8-9.000 Ft). Igaz ez? Csak azért, mert a Casio óráknál, amiket néztem 8-9-ért, a szíj, a tok és a csat is nemesacélból vannak. Állítólag annyi, hogy a sima acél hamarabb megkopik. Nem az enyém az óra, csak annyit szeretnék tudni, hogy ez is bírja-e évekig mint a Casiok?
2011. márc. 29. 15:32
 1/7 A kérdező kommentje:
Ajándékba vettem, férfi analóg karóra. (Dátum meg ilyesmi kijelzés nélkül.)
2011. márc. 29. 15:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, ennyi pénzért már megvettem volna a Casio-t a helyedben, az mégis jobb... Volt Q&Q-m, de nem szerettem. Én is 9ezerért vettem egy gyönyörű Casio-t, azóta óraügyben rendben vagyok, szép is, megbízható is, tökéletes a minősége is. A Q&Q-m kipurcant vagy két év után, és csúnyán foltosodott, a végén már nem akartam hordani, mert csúnya volt.
2011. márc. 29. 15:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Jó, ha arról van szó, kicserélem rajta a szíjat, az nem baj, ha nem bírja 10 évig... Csak maga a szerkezet? Az eladó szerint a nemesacél miatt kerültek többe a Casiok.
2011. márc. 29. 15:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Amúgy hülye vagyok, a garanciát már azzal elvesztette, hogy a csatba lett gravíroztatva. A férfinek aki hordja, a pontos , megbízható szerkezet a lényeg. Hogy maga az óra ne dögöljön meg egy-két év alatt.
2011. márc. 29. 15:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát a szerkezetben is jobb a Casio, azért az többet tud, mint egy QQ. Mondom, az enyém meghalt 2 év múlva. De mondjuk ez az én esetem... És 2ezer forint pluszért nem lett volna olyan nagy dolog Casiot venni inkább. Ha kicseréled a szíjat, ott vagy, hogy belefért volna valami jobb márka.
2011. márc. 29. 15:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Hú, hát Casio-t kellett volna venned. A QQ nem egy komoly óra, sem anyagát, sem a szerkezetet tekintve. Érdekes, nekem is foltosodott anno a QQ-m, mint az első válaszolónak. :)

És valóban kicsi árkülönbséggel vannak mellette a Casio-k, amiket ezerszer érdemesebb megvenni. Én a férjemnek most egy 20ezres Casio-t vettem, szóval az felsőbb árfekvés, mert még mindig az egyetemi éveiből származó, egyszerűbb kis Casioját hordta (már 13 éve megvan), ami amúgy még mindig tökéletes állapotban van, csak gondoltam, frissítünk.

Én közben elhasználtam jópár órát, merthát ugye nő vagyok, volt minden színben, köztük QQ is, egyik se jött be, elromlottak, a QQ-m fekete lett és foltos, kopott, a párom erre végül vett egy női Casio-t, hogy az majd milyen jó lesz, és tényleg... Szerintem a Casio egy elérhető árfekvésű, nagyon jó minőségű óra, a QQ és társai (van még egy pár márka) pedig max bóvli lehet mellette.

Én a helyedben mindenképp Casio-ra költöttem volna.

2011. márc. 29. 15:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Jól van, azért köszönöm minden kedves válaszolónak a hozzászólását, bár igazság szerint nem túl jó érzés ilyen lesújtó véleményeket olvasni. Minden válasz hasznos volt ettől függetlenül! :)
2011. márc. 30. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!