Szerintetek milyen minőségű lehet ez az óra?
Hú, hát Casio-t kellett volna venned. A QQ nem egy komoly óra, sem anyagát, sem a szerkezetet tekintve. Érdekes, nekem is foltosodott anno a QQ-m, mint az első válaszolónak. :)
És valóban kicsi árkülönbséggel vannak mellette a Casio-k, amiket ezerszer érdemesebb megvenni. Én a férjemnek most egy 20ezres Casio-t vettem, szóval az felsőbb árfekvés, mert még mindig az egyetemi éveiből származó, egyszerűbb kis Casioját hordta (már 13 éve megvan), ami amúgy még mindig tökéletes állapotban van, csak gondoltam, frissítünk.
Én közben elhasználtam jópár órát, merthát ugye nő vagyok, volt minden színben, köztük QQ is, egyik se jött be, elromlottak, a QQ-m fekete lett és foltos, kopott, a párom erre végül vett egy női Casio-t, hogy az majd milyen jó lesz, és tényleg... Szerintem a Casio egy elérhető árfekvésű, nagyon jó minőségű óra, a QQ és társai (van még egy pár márka) pedig max bóvli lehet mellette.
Én a helyedben mindenképp Casio-ra költöttem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!