Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Vaterára fel lehet tenni 1ft...

Vaterára fel lehet tenni 1ft NMÁ ingatlan Budapesti lakást?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudom eladni , sok helyen hirdetem még ingatlanközvetitővel is próbálkoztam de nem megy el, nekem meg már sürgető lenne a dolog, pedig nem kérek érte sokat ez egy Budapesti VIII.ker teljesen felújított 72nm lakás és 8,8 M -ért hirdetem de gondoltam felteszem Vaterára 1ft NMÁ-ról és akkor elviszik amennyiért elviszik. Szerintetek fel lehet tenni lakás ingatlant is a vaterára 1ft NMÁ-ra és ha igen hány % kell fizetni a vaterának a végösszegből ?

köszönöm

2011. márc. 24. 07:37
 1/9 anonim ***** válasza:
2011. márc. 24. 07:45
 2/9 anonim ***** válasza:
hát igen a nyóckerben van...fel lehet tenni, a vaterának asszem 1000ft-onként 1 ft a jutaléka
2011. márc. 24. 10:12
 3/9 Olga néni ***** válasza:
Lakásnál úgy emlékszem másképp számolják a jutalékot, de minden fent van a Vatera honlapján, a díjtáblázatban.
2011. márc. 24. 10:25
 4/9 anonim ***** válasza:

És most komolyan, Ha úgy alakul, odaadod 5000 Ft-ért is ? Különben biztos lenne sikere, de azért ezt gondold meg mégegyszer. Minimálár nélkül feltenni egy ilyen értéket, én nem tartom jó ötletnek.

Vagy, ha ennyire mindegy, hirdesd meg 7 millióért majd hatért. Biztos elviszik előbb utóbb.

maci

2011. márc. 24. 12:29
 5/9 A kérdező kommentje:

Én is abban bizok hogy lesz sikere és nem hinném hogy 5000 ft-ért menne el egy millios lakás :) Még megvételkor 12 milliora lett becsülve én 8.8 -ért hirdetem aztán felteszem vaterára és meglátjuk menyiért megy el. Amugy nincs rossz helyen a balhától 1 percre és a leendö 4 mentrotól szintén1 percre szemben vele egy közért , iskola (általános és közép) és a ház is tiszta és kulturált ami azért manapság nagy szó :) Szoval szerintem elég versenyképes a piacon csak az ilyen expresszen hirdetésekkel nem fogom tudni eladni mert az elsö 16 oldal sponzorált hirdetés platina meg arany. Szoval valahogy fel kell rá hivnom a figyelmet.

Köszi a válaszokat.

2011. márc. 24. 13:01
 6/9 anonim válasza:

Add be ingatlanosokhoz.

Nekünk így sikerült kiadni egy VIII. ker-i lakást. Mivel a lakás és a ház maga jó volt, illetve a kerületen belül a környék is, csak senki nem keres konkrétan VIII.kerületit, de az ingatlanos rá tudta beszélni őket, hogy legalább nézzék meg. És persze ki is vették.

Szerintem ez nem Vaterára való. Ha pedig peched van és valamiért nem licitálnak rá sokan, akkor akár 1 millió alatt is oda kell adnod!

2011. márc. 24. 13:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem kell odaadnia ha túl kevésnek ítéli a nyertes licitet...Ilyen nincs hogy kötelező odaadni, csak a vevőnek kell megvenni ha már licitált rá és az eladó odaadja annyiért.
2011. márc. 24. 14:32
 8/9 Olga néni ***** válasza:
Már hogyne kéne odaadnia? Ha egy forintért teszi fel, és nem ad meg minimál árat, a legmagasabb licit viszi. És ezt perelni is lehet, és egy lakást biztos, hogy érdemes perelni akár 3 éven keresztül is, ha valaki 5000 forintért leüti. És amíg per alatt van a lakás, addig nem lehet eladni!
2011. márc. 24. 19:52
 9/9 anonim válasza:

Azt, amit az ingatlanosok megtesznek az értékesítésért magad is megteheted. Tavaly adtam el a lakásomat saját hírdetés útján. Igaz, kint volt 5-6 ingatlanosnál is, de azok csak akkor voltak nálam, mikor az adatokat felvették. Aztán sosem láttam őket, telefonon sem érdeklődtek.

Legyen türelmed, és ne menj a valós ára alá!

Hírdess türelemmel, tegyél fel fotókat, fogalmazd meg úgy a hírdetésed, hogy az pozitív benyomást keltsen az olvasóban.

2011. márc. 26. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!