Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Honnan lehetne letölteni egy...

Honnan lehetne letölteni egy a klipben látható programot?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=qCKZzx6iwlE&feature=channel_v..

Egy ilyen, vagy ehhez hasonló programot keresek, amivel lehet zenéket mixelni, keverni, vibráltatni, meg hasonlókat csinálni. És ha egy másik programot is küldenétek, amivel a zongorás hangot csinálta azt is megköszönném. (van elektromos zongorám)

2011. márc. 23. 14:04
 1/6 anonim ***** válasza:

előszöri ez nem 2ft ezt meg mondom előre!

1.ehez kell egy machintos(apple gép) hogy legyen mi hajtja!

2. kell 2-4 studio monitor (studio hangfal) 70.000-->ft db

3.mit akarsz mixelni vagy zenét szerkeszteni?

4.mixeléshez kell egy jó controller( a normális mindöségűek 120.000ft--> mennek) vagy egy 4 csatornás keverö(90.000ft--> mennek)+ 4 csatornás hangkértya(120.000-->ft egy db).

ha komolyan érdekel akkor min. ezek kellenek ha kell még info akkor irj ide egy választ.

2011. márc. 24. 07:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem kell nekem hangfal meg ilyen hülyeségek, egy virtuális hangkeverőt vagy mixert szeretnék meg egy olyan progit amivel lehet olyan jó kis háttérhangot csinálni ami a videón van. Nem DJ -nek készülök, csak gondoltam csinálok már egy jó zenét a haverokkal.
2011. márc. 24. 19:06
 3/6 anonim ***** válasza:
de nem érted hogy windows alatt nem lehet! én is windows-on akartam anno(6-7 hónapja) de nem lehetett mindig lefagyott,kilépett a programból stb.! és nem szar volt a gépem sony vaio vpcgf-13Z1E/B és hiába jó a géped ha nem machintos! meg ehhez is tudás kell! nem ugyvan hogy megnyomok 2 gombot és kész az új sláger. hanem komoly tudás.
2011. márc. 25. 04:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Jó, akkor nem tudom majd letölteni, de nem is úgy gondoltam hogy 2 kattintással megcsinálok egy világslágert, hanem (hogyha lehetséges lett volna) megismerem, kipróbálom, játszadozok vele, és amikor már valamennyire jól tudom használni, megmutatom a haveroknak is, és majd lesz ami lesz.
2011. márc. 25. 06:22
 5/6 anonim ***** válasza:

van pár olyan program ami jó windows-on is! ezek közül leírom a legjobb-akat!

1.mixvibes

2.mixmaster

kb. ennyi ami fut rendesen windows-on.

2011. márc. 25. 08:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, máris hozzálátok a letöltésükhöz!
2011. márc. 25. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!