Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi a neve annak a "lap-top"-na...

Mi a neve annak a "lap-top"-nak ami nem akkora mint egy rendes lap-top hanem jóval kisebb?

Figyelt kérdés
vmien book. nekem joybookom van, de az nem a kisebb féle. mien book az a nagyon kicsi?
2011. márc. 21. 14:47
 1/8 anonim ***** válasza:
netbook
2011. márc. 21. 14:52
 2/8 anonim válasza:
72%

notebook az egyik, abban van USB csatlakozási lehetőség (pl. feltöltőkártyás nethez)

A másik a netbook, ez butább verzió, ebben nincsen USB, csak előfizetéses netet lehet rá tenni.

Mini notebook már van 60ezerért a boltban. (azért tudom, mert nemrég vettem a lányomnak és a boltban világosítottak fel, hogy mi a különbség a notebook és netbook között.)

2011. márc. 21. 14:54
 3/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ! :)

nekem az anyukám akar ilyet szülinapjára..

2011. márc. 21. 15:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Inkább képernyő mérettől és teljesítménytől lesz netbook netbook, és nem az USB port hiányától. Elég sok netbook van szerintem USB porttal az oldalán :)
2011. márc. 21. 15:52
 5/8 anonim válasza:

Én vagyok a 14.54-es.

Nekem a számítástechnikai boltban mondták amit leírtam. Karácsonyra akartam a gyereknek venni, de kikötésem volt, hogy nem akarok netre előfizetni, csak bedugós, feltöltőkártyásat szeretnék hozzá. Na, akkor világosítottak fel, hogy netbookban NINCSEN USB kimenetes!!! Gyengébbek kedvéért valahová be kell dugni a netet, ha már a seggedbe nem akarod! Ezért vettem notebookot, abból is a minit, ami csak 60ezerbe került. Természetesen Okoska, azt tudja mindenki, hogy nézni kell, hány colos. Ezért írtam, hogy MINI-t vettem!

2011. márc. 21. 20:41
 6/8 anonim válasza:

Ja:

colos, mielőtt belekötnél: képernyőméret

netbook butább verzió: teljesítmény

(előző voltam)

2011. márc. 21. 20:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Hallod, nagyon mellre szívtad ezt a dolgot, semmi olyat nem írtam ami rád nézve bántó lett volna szerintem, csak kiegészítettem a válaszod.

De ha már le okoskáztál, akkor le butusozlak, csakhogy ne légy jelzőtlen.

Hihetetlen, bizonyos témában nem jártam emberek egy boltban hallanak egy infót, aztán az nekik már szentírás. Az persze meg se fordul a fejedben, hogy a boltos arra törekszik, hogy minél drágább dolgot adjon el neked, akármilyen kedvesnek is mutatkozik. Ő ebből él.

2011. márc. 21. 22:01
 8/8 anonim válasza:

Netbook-nak hívják őket, 9-10,1" képernyőmérettel. Méretük miatt kimarad belőlük a dvd olvasó.

Mivel kifejezetten mobil eszközről beszélünk, a USB-t nem hagyták le róla.

2011. márc. 26. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!