Melyket válasszam Braun peilátor vagy philips?
Általában ez úgy szokott működni,hogy akinek Braun van az arra voksol,akinek Philips az pedig arra.
Az én véleményem az,hogy olyan nagyon sok különbség nincsen köztük. Bár a csipeszeset agyon dícsérik,én a forgótárcsásat használom évek óta. Tegnap vettem új epilátort,és akkor sem nézegettem a csipeszest,mert nekem speciel nem jött be jobban.
Ugyan azt tudja egyik is másik is, feleslegesek ezek a masszírozó gömböcskék,meg hideg levegó és társai. Főleg a jégakkus felsleges,mert vizezi a bőrt,így nagyon nehéz epilálni. Inkább porpúderrel állítsd fel a szőőröket,és már egy sima alapgép is csodákat művel.
Philips satinelle hp 6400. Nekem ilyen van,tökéletes.Felesleges 10en ezrekért bevásárolni, az ár növekedésével nem arányos a hatékonyság növekedése:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!