Mit kell tudnia egy jobb Wifi routernek?
Nő vagyok, ergo vajmi keveset tudok az ilyen dolgokról, ezért kérlek titeket, próbáljátok meg számomra is érthető formában leírni :)
20e Ft alatt lehet kapni jót egyáltalán?
Általában ketten, esti órákban hárman használnánk, 2-3 hetente négyen, nem tudom, ez fontos lehet-e.
Ha konkrétat mutattok, azt nagyon megköszönöm.
Természetesen zöld kéz a jutalom... :D
Most ilyen van, de ez annyira nem győzött meg minket.
Házon belülre kellene, olyan 15 méter lehet a legtávolabbi géptől a távolság, a többi laptop, és közelebb van.
www.ipon.hu
Pl: TP-LINK TL-WR542
Hatótávolságban nagy csodák nincsenek, 1 fal 8-10m, 2 fal 4-8m. Különbségek azért vannak, nem mindegy milyen a fal, és kettőn áll a vásár, mit tud az egyik eszköz (az a router) és mire képes adásban/vételben a másik.
Mert van WiFi stick beépített (pici, kis hatású antennával) és ugyanebből külső, tisztességes méretű, jó hatásfokú antennával.
Van családban több TP-LINK cucc, van ami évek óta megy egyfolytában, és még semmi se romlott...
18:04, 06 vagyok..
Sokat segít egy a WiFis routerre tett vezetékes (eredeti le, és ez csatlakoztatva), jobb hatásfokú antenna, annak a helye is sokkal kedvezőbbre választható.
Látatlanban ez látszik járható útnak.
Itt még az a lehetőséged is megvan, megveszed a sima WiFis routert, és ha gond van, kiegészíted...
Ó, ez nekem már magas, mint szamárnak a létra... :D
Kénytelen leszek szólni a kedves bátyámnak, ajj :D
Még egy keresztkérdés: 2800Ftért 8 gigás Kingston pendrive jónak számít?
Nekem is olyan van mint amilyent a 18:04-es mutatott és 2 tégla és 2 választófalat simán átvisz.
Ja és a pendrive, igen az nagyon jó árban van, hol láttad?
Fenét magas, ágaskodj, menni fog:
Mint vázoltam, veszel egy WiFis routert, ezeknek leszedhető a hozzáadott antenna.
Használatba veszed, tapasztalsz, még a routert is ide-oda feljebb is rakhatod ha elsőre nem úgy "visz", ahogy szeretnéd.
Ha nem tud "jó munkát végezni", na akkor kell venni hozzá az emlegetett antennát, ugyanott (de sok helyen máshol is) találsz olyat, megveszed, bedugod, örülsz.. (hogy közbe milyen gondolataim támadnak?)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!