Hogy tudom lezárni a routert? (TP-link WR340gd)
mi van? akkor "zárd be" a szekrénybe, lakattal, és akkor senki sem fogja tudni ellopni.
vagy esetleg hálózati zsargont olvastál már?
igazából a router nem arra való, hogy lezárj bármit is, hanem internetet tudsz vele osztani több gépre... Amennyiben a routert szeretnéd titkosítani, be kell rajta állítani egy ún. WPA kódot, utána wifin keresztül azzal a kóddal tudsz csak rácsatlakozni a routerre és ezáltal netezni.
[link] -> leírás, itt leírja, hogy hogy kell belépni
[link] -> angol leírás
ahogy kivettem, a felületen a wireless opciót kell kiválasztani, ezeket beállítani:
Region: Hungary (vagy Europe, ha nincs hungary)
pipálni: enable wireless radio, enable SSID broadcast, enable wireless security
lentebb security type: WPA-PSK/WPA2-PSK
security option, encryption: automatic
psk passphrase: 8 és 32 betű között a kívánt jelszó (ékezetes betű és !?, stb. ne legyen benne)
utána save és újraindítás
A segitségedet nagyon köszönöm.!!!!!!!!!!!!!!
2 bajom van, az eggyik az hogy kiválasztottam,kipipáltam mindent jól,de amikor rá mentem save ez jött ki felül a Countrynál
Ensure you select a correct country to conform local law.
Incorrect settings may cause interference.
Kipróbáltam mindent,de nem jó:S
A másik problémám csak annyi hogy a leírásokat mivel kell megnyitni?(word,wordpad stb..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!