Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi lehet a gond a tórzítómmal?

Mi lehet a gond a tórzítómmal?

Figyelt kérdés

vettem ma egy Danelectro Fab Overdrive gitár torzító pedált

beleraktam a 9v-os elemet és jól szólt is aztán egyzser csak

elnémúlt és úgy is amradt nem szól csak világít rajt a kék led viszont ha kikapcoslom rendesen szól clean-ben. amint bekapcoslom elnémul az egész.

mi lehet a baj????

2011. márc. 8. 19:46
 1/5 Olga néni ***** válasza:
A torzító elektronikával lehet a baj. Garanciális szerviz.
2011. márc. 8. 22:33
 2/5 A kérdező kommentje:
őő már rájöttem hogy mi a gond xD légyszíves ne nézz hülyének most ... :D szal mindent megnéztem mérő műszerrel végig mértem minden forrasztást vezetéket stb. aztán kivettem az elemet és hülyeségből megmértem :D:D: hát csoting volt merülve XDXDXDXD és most megfigyeltem egy próba alatt 3-4 9V-os elemet használtam el szal kb. óránként zabálja az elemeket xD hálózati adaptert meg nem adtak hozzá ....
2011. márc. 9. 20:14
 3/5 Olga néni ***** válasza:
Nem nézünk hülyének, ilyen mással is előfordult már egy új készüléknél, amit még nem ismer. Mondjuk nagyon soknak tűnik a fogyasztás, egyszer azt is mérd meg, hány milliamper. Egyébként egy sima 9 voltos tápot valahol csak tudsz szerezni hozzá. Én mondjuk csináltam egyet magamnak, de tényleg, bármi jó. Kínai is. A megfelelő polaritásra figyelj!
2011. márc. 9. 21:08
 4/5 A kérdező kommentje:
igen már folyamatban van :D a napokban meg veszek a tápot amugy 300 miliamper-es
2011. márc. 11. 12:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Amúgy 1800 Ft-ért lehet már kapni sima egyszerű 9V-os adaptert.
2011. márc. 11. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!