Létezik olyan NŐ aki villanyszerelő?
ismertek olyan nőt aki villanyszerelő szakmája lenne?
vagy hallottatok ilyenről?
mert lány vagyok és érdekelne a villanyszerelés, csak hát nem tudom, hogy hogyan fogadnának mint női villanyszerelő...
Szerinted, ki nem szarja le, hogy ki szereli meg a villanyt? :D Működjön oszt csá! :D
-Persze biztos, hogy létezik, meg ha tetszik ne rombold össze a "tetszést" a munka iránt :)
Itt kint Angliában találkoztam már villanyszerelő nővel,mégpedig azzal aki hozzánk jött ki dolgozni..
Elég jól végezte a dolgát,én teljesen elégedett voltam vele,de azért megkérdeztem,hogy nem hátrány-e,hogy "férfias melója" van..Azt mondta,hogy amióta az adott cégnél dolgozik így van melója,de a vállalkozása nem ment neki,mert valamiért az emberek a férfi villanyszerelőket előnyben részesítik.Mint írtam elégedett voltam vele,de ha én választottam volna a szakembert nagyon valószínű,hogy én is férfi villanyszerelőt hívtam volna ki..
Igen,a ferjem exbaratnöje is az.
Itt Ausztriaban egyebkent a nöknek mintha kevesebb munkaja lenne, teljesen megszokott, hogy a magyarban ferfiasnak jelölt munkakat nök vegzik. Eddig nöi kemenysepröket, burkolokat, autobuszvezetöket lattam szemelyesen.
biztosan van mert nálunk az autószerelő műhelyben volt tavaly kihejezett gyakorlaton karosszérialakatos nő is:):)
mondjuk mi mindig vele mosattok a kocsikat és 2 hét múlva 2szer annyian hozták hozzánk mert itt van vizespóló XD :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!