Nem tudom az árakat, reális egy villanyszerelésért 25 000 Ft? (Többi lent)
A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:08
Azt azért ne felejtsuk el, hogy senki sem szorított pisztolyt a kérdezô halántékához, hogy már pedig ôket kell válassza...
Gondolom azért volt kb. ár megbeszélve.
Én egyszer zárat javíttattam, gyújtáskapcsolót. 30K volt az ajánlat és nem a legolcsóbb, viszont megmondta a gyerek hogy jön, mikor elmegy pedig muködni fog a zár, garanciával. A többiek meg napokról beszéltek...
Emberem 8! perc alatt megjavította a zárat. Kezdtem volna el sírdogálni, hogy bazzz 8 percért 30rugó?
Máskulönben nem tudjuk mit épített be. Egy Fi relé 4K-tól indul pl.
Az se mindegy hogy 1000 forintért megcsinálja és nem vállal garanciát, vagy visszahívhatod ha elcseszett valamit. Mondjuk egy kontár nem kis károkat tud okozni, én már nem egyszer szereltem ilyen után. Szóval az a pénz viszonyítás dolga. Én minden szerelésről papírt adok a bizonyítványszámommal, aláírásommal, elérhetőségemmel. El is fogadják pl ha ráköt az áramszolgáltató az általam szerelt, papírozott munkára. Pedig hivatalosan csak mestervizsgás igazolással teszik.
A másik hogy vasárnap én se megyek el puszira szerelni egy telefonra. Ha igen, annak ára van.
Re: 17:51
Valószínűleg ő is bevágtott utána/előtte egy sört. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!