Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Van egy S-videó kimentű...

Van egy S-videó kimentű videokártyám és sehogy nem akarja kiküldeni a jelet Tv re mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 13:34
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
ha jólétem akkor az s-video csak s-videóval kompatibilis ? :) és mivan ha a másik csatlakozót próbálom kiküldeni a sima monitor kimnetet nemtudom a nevét de gondolom érted ... szóval akkor ha veszek ahhoz átalakítót met olyat láttam a műszakiboltba ... és annak a vége RCA s azzal se lenne jó ? és a monitor kábel kimenetet el lehet osztani ? ...
2011. márc. 9. 22:00
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha van RCA kimenete akkor azt használd.

A VGA kimenetre hiába veszel olyan dugót aminek a mások vége RCA vagy S-videóban végződik, ez mind mind más típusú jel. Azért van más dugója.

Pl itt is írnak ezekről: [link]

Van olyan készülék, ami a VGA jelből képes a tv számára megfelelő jelet készíteni, ez kb 4 ezres körül van, én is ilyet használok. Ha az RCA se az S-video nem jön össze, akkor ezzzel bármikor tudsz képet csiholni.

Azt el is felejtettem megkérdezni, hogy amikor csatlakoztattad a tv kábeleidet, a gépen átváltottad-e hogy azon adjon ki képet?

http://www.youtube.com/watch?v=vZfKk2GwS_4

Ez

2011. márc. 10. 06:15
 13/14 A kérdező kommentje:

őő.. nemtudom nemtudom hogykell de a videókártya szoftverés van ilyen cucc hogy 2 képernyős ... az nemjó ?

és ien jelátalkítók mienek vannak vagyis h hogyak keressek .. tudsz nevet vagy nemtom ami neked van ??

2011. márc. 10. 20:55
 14/14 A kérdező kommentje:
csak mer én ehhez nem nagyon értek .. :D felrakom vaterára a fölösleges kábeleket és befektetek egy ienre mert jólenne még nem csak ehhez a gépkez :D amúgy köszi h időt áldozol a problémámra mert már lassan vehetnék egy DVD-lejátszót abból amit erre költöttem (fölöslegesen).
2011. márc. 10. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!