Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mit tud ez az iPad 2? Nekem...

Mit tud ez az iPad 2? Nekem csak számítógépem van és nem értek az ilyen apple termékekhez.

Figyelt kérdés

Ma olvastam hogy olyan 150-200 ezer forintba kerül. De mi kerül ilyen sokba rajta???? drágább mint egy jó laptop O.O

mit tud ez az iPad2 ?????

2011. márc. 6. 10:49
 1/7 A kérdező kommentje:
ja és be lehet állítani hogy magyar nyelvű legyen minden rajta?
2011. márc. 6. 10:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Trendi.
2011. márc. 6. 10:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Trendi, menő és drága - alig kerül a duplájába mint más, ugyanarra használható kütyük :)
2011. márc. 6. 11:03
 4/7 A kérdező kommentje:
bővebben? mit tud?
2011. márc. 6. 11:18
 5/7 anonim ***** válasza:
HD játékok, videóhívás, kapacitív multitouch kijelző, 3G, GPS, (utóbbi kettő nem mindegyik modellben). Nagyon sok hasznos/érdekes alkalmazás van rá. Kb. Annyit tud, mint egy okostelefon, csak nehezebb hordozni… itt olvashatsz róla bővebben: [link]
2011. márc. 6. 18:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja, és igen, be lehet állítani, hogy magyar legyen minden. Auto-korrektet is allithatsz be rajta, ami kijavítja a hibákat gépelés közben, mert az ékezetes betűket hosszab idő kiírni.
2011. márc. 6. 18:42
 7/7 anonim ***** válasza:
10 órás akku, hordozhatóbb mint egy laptop,kisebb,könnyebb -.sokk dologba jó egy ipad. ha tetszik nézd a szifon.com-ot vagy az iphoneclub.hu-t itt találsz róla mindig friss infót.
2011. márc. 7. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!