Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen számítógpre van szükségem?

Milyen számítógpre van szükségem?

Figyelt kérdés
Sziasztok, én egy 20 éves lány vagyok és nem értek sajnos a számítógépekhez. Szeretnék egy újat venni, amin akadás nélkűl elmennek az újabb játékok. Viszont 80ezernél nem nagyon szertnék többet költeni rá. Lehetséges ez? Ha igen, akkor milyen legyen a sz.gép. Örülnék, ha tudnátok esteleg linket adni, ahol meg is tudnám egyből venni. Előre is köszönöm :)
2011. márc. 5. 18:16
 1/5 anonim ***** válasza:

80 ezerért a legújabb játékok nem fognak futni, de az régebbiek sem. Hogy érezd mennyire kevés ez a 80ezer, elérulom, a fele csak a monitor. Magát a gépet (ha olyat akarsz ami viszi az újabb dolgokat) 160ezertől felfele és akkor még nincs monitor, bill, egér stb.

Nézelődj komplett PC-k között, kerüld azokat amiben celeron, dual celeron, gyengébb amd proci stb van. Gyűjtsd a pénzed, ne vegyél egy olyan gépet ami utána nem lesz jó semmire

2011. márc. 5. 19:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Xbox, PS3.
2011. márc. 5. 20:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Használtan max, vagy keress egy ismerőst aki összerak egyet mások levetett holmijaiból, de csodát ne várj.
2011. márc. 5. 20:23
 4/5 A kérdező kommentje:
új monitort nem akarok venni, mert azt nem rég cseréltem le
2011. márc. 6. 11:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Újat tényleg ne akarj ennyiért. Érdemes használt cuccokból építkezni. 30-40%-kal olcsóbban megkaphatod a használt egységeket. De a legújabb játékok tényleg nem fognak rajta menni. Jav.: Rakass össze egy gépet használt cuccokból, amennyire futja a keret, DE videokártyát ne vegyél bele. (Használt átmenetileg az alaplapi integráltat, vagy ha az nincs, akkor keríts valami olcsót)

Aztán még gyűjtesz hozzá, és veszel bele egy fain videokártyát. Akkor már majd jóság lesz.

Amúgy merre felé laksz? Bp, pest-megye..? Csak azért kérdezem, mert minimális anyagi ellenszolgáltatásért én szívesen összerakom neked, ha már bevásároltál. Vagy az alkatrészek kiválasztásában is tudok segíteni.

F21

2011. márc. 7. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!