Sansung Galaxy Tab vagy Apple iPAD?
Figyelt kérdés
2011. márc. 4. 16:42
2/12 anonim válasza:
attól függ...
ha telefonálni is szeretnél rajta akkor galaxy tab
3/12 anonim válasza:
Én meg a helyedben Motorola Xoom-ot vennék, de ez csak az én véleményem. Szerintem nézz szét jól előtte, hogy mi mit tud.
6/12 anonim válasza:
A Galaxy Tab-nak szvsz nagyon rossz a mérete.
7/12 anonim válasza:
Utolsó.
Miért rossz a mérete?? Vagy te életedben nem hallottál a Galaxy Tab 10.1-ről?? Ha meg túl nagy, akkor ott a sima Galaxy Tab, de ilyen hülyeségekkel ne gyertek mert fekszem hanyat...
A válaszom: mindkettő a legkorrektebb és legajánlottabb Tabletek közé sorolható, én a helyedben elmennék és kipróbálnám, hogy Android vagy iOS kell neked. De a Galaxy Tab 10.1-et mindenképp várd meg, hogyha kicsinek találod a sima Galaxy Tab-ot.
8/12 anonim válasza:
"Miért rossz a mérete?? Vagy te életedben nem hallottál a Galaxy Tab 10.1-ről??"
Mert telefonnak nagy, táblagépnek kicsi, nem véletlen, hogy nem fogy. A 10.1 pedig még nem kapható.
9/12 anonim válasza:
Nézőpont kérdése. A testvérem éppen megvan a Tab-al elégedve, szerinte nem egy nagy lapát, mégis kilehet rajta használni a funkciókat, és egyetemre sem hord egy nagy gépet, csak azt, amely egyszerűbb és könnyebb... :) De persze mindenki olyant választ, amilyent akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!