Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Sansung Galaxy Tab vagy Apple...

Sansung Galaxy Tab vagy Apple iPAD?

Figyelt kérdés
2011. márc. 4. 16:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Galaxy Tab 2
2011. márc. 4. 16:44
 2/12 anonim ***** válasza:

attól függ...

ha telefonálni is szeretnél rajta akkor galaxy tab

2011. márc. 4. 16:47
 3/12 anonim válasza:
Én meg a helyedben Motorola Xoom-ot vennék, de ez csak az én véleményem. Szerintem nézz szét jól előtte, hogy mi mit tud.
2011. márc. 4. 17:17
 4/12 someone... válasza:
iPad egyértelműen jobb
2011. márc. 4. 17:18
 5/12 anonim ***** válasza:
iPad
2011. márc. 4. 17:29
 6/12 anonim ***** válasza:
A Galaxy Tab-nak szvsz nagyon rossz a mérete.
2011. márc. 4. 17:36
 7/12 anonim ***** válasza:

Utolsó.

Miért rossz a mérete?? Vagy te életedben nem hallottál a Galaxy Tab 10.1-ről?? Ha meg túl nagy, akkor ott a sima Galaxy Tab, de ilyen hülyeségekkel ne gyertek mert fekszem hanyat...

A válaszom: mindkettő a legkorrektebb és legajánlottabb Tabletek közé sorolható, én a helyedben elmennék és kipróbálnám, hogy Android vagy iOS kell neked. De a Galaxy Tab 10.1-et mindenképp várd meg, hogyha kicsinek találod a sima Galaxy Tab-ot.

2011. márc. 4. 17:55
 8/12 anonim ***** válasza:

"Miért rossz a mérete?? Vagy te életedben nem hallottál a Galaxy Tab 10.1-ről??"

Mert telefonnak nagy, táblagépnek kicsi, nem véletlen, hogy nem fogy. A 10.1 pedig még nem kapható.

2011. márc. 4. 20:04
 9/12 anonim ***** válasza:
Nézőpont kérdése. A testvérem éppen megvan a Tab-al elégedve, szerinte nem egy nagy lapát, mégis kilehet rajta használni a funkciókat, és egyetemre sem hord egy nagy gépet, csak azt, amely egyszerűbb és könnyebb... :) De persze mindenki olyant választ, amilyent akar.
2011. márc. 4. 20:49
 10/12 anonim ***** válasza:
ipad 2.
2011. márc. 6. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!