A +36 15- ös körzetszám hova tartozik?
Figyelt kérdés
2011. febr. 28. 17:24
13/34 anonim válasza:
12-es vagyok. Végeztem egy kis kutatást és ezt talált
15/34 Amyleefunk válasza:
Ami engem hívott szám, az a fejérmegyei hírlap szerkesztőségé. Felmérést végeznek kinek van előfizuja kinek nincs, és rád akarnak pumpolni valamilyen előfizetést.. csak akkor nem értem először miért nem szólt bele senki, és rakták le a telefont..
16/34 anonim válasza:
Automata hívogatja a számokat egy listából.
Ha nem szólsz a telefonba akkor megy a következő számra.
Ha beleszólsz, akkor megcsörgeti a kezelőt. Így neki csak az a dolga hogy fogadja a felépített hívást, nem kell nyomkodnia és hallóznia, a bekapcsolt hívásba már valaki biztos beleszólt, tehát van kivel beszélni. Még szúrő is van beépítve hogy ha fax vagy hangposta jelentkezik, akkor megy a következő számra.
17/34 anonim válasza:
De nem szólt bele senki, se zene se semmi nem volt.
Várni kellett volna még?
18/34 anonim válasza:
"De nem szólt bele senki, se zene se semmi nem volt.
Várni kellett volna még?"
Nem szólnak bele és nem zenélnek.
Neked kell beleszólnod.
19/34 anonim válasza:
Engem erről hívtak,de nem vettem fel : 0615 100 713
20/34 anonim válasza:
Engem meg pont most hívott hasonló szám: +3615-100-103, nem vettem fel, de valószínűleg ugyanez az eset lehet... Csak megírtam, hogy ezt se vegyétek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!