Mi a véleményetek a Liberty Reserve nevezetű fizetési rendszerről?
Nyilván egy olyan szolgáltató, mint a többi, a kérdés nem is konkrétan erre vonatkozik, hanem a következő részre, amit az ÁSZF-jükben találtam:
---------------------------------
Liberty Reserve is not qualified, nor does it have the investigative tools or legal permissions, to conduct criminal or civil investigations of any Liberty Reserve merchant or user. Liberty Reserve's only recourse is to rely on legitimate court orders or arbitrations in order to freeze or close or limit any particular account, except where Liberty Reserve has direct knowledge of malfeasance such as a hacking attempt on its servers or other security violation against Liberty Reserve or its users.
Always use your head when paying others with Liberty Reserve! Please read Liberty Reserve's Terms of Service, and pay particular attention to this section:
2.4.3 User understands and acknowledges that user is aware that Liberty Reserve spends are irrevocable and that user agrees to follow the policy of buyer beware ("Caveat Emptor") when using Liberty Reserve at various merchant sites, especially merchants such as gaming or gambling or "HYIP" and other types of investment or chance games or matrices or Ponzis (pyramid schemes), which are identifiable by their promises of extremely high (more than 1% per day) rates of return, and that should user still wish to deal with such merchants that it is at user's own risk.
---------------------------------
Amennyire sikerült értelmeznem, ez azt jelenti, hogy nem ellenőrzik azokat a cégeket, akik velük partnerségre lépnek. Ezek szerint ezt a fizetési rendszert bárki használhatja nem legális célokra is?
Azért kérdezem, mert van egy cég (nem akarom reklámozni, ezért nem mondok nevet), akinek van egy szolgáltatása (olyan ami akár valós is lehet, bár én nem gondolom, hogy az lenne, ezért tettem fel a fenti kérdést), amit egy Liberty Reserve számla segítségével lehet megvásárolni. Elképzelhető, hogy miután fizettem, nem fog történni semmi? Pontosabban csak annyi, hogy amennyit befizetek, annyival kevesebb pénzem lesz?
Ti mit tudtok erről? A Liberty Reserve megbízható ilyen szempontból, vagy ezzel a pár mondattal az ÁSZF-jükban levesznek magukról minden felelősséget?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!