Egy fülhallgatónál mit kell figyelembe venni hogy minél hangosabban és tisztábban szoljon?
Mindentől függ.
Van egy régi agybadugós SonyEricsson Walkman fülesem, a telefonnal jó volt nagyon, komolyabb mp3 lejátszóval dobhártyaszaggató, viszont pl a ZTE Blade-del halk, nagyon bűvészkedni kell az eq-val, hogy hallgatható legyen. Más fülessel persze esélytelen is lenne.
Az a legjobb amelyiket teljesen be tudod dugni a füledbe.
Ha nem akarsz drágán venni, hasonlót lehet kapni a Tescoban, Auchanban 2000-3000 Ft körül. Nagyon jól szólnak, teljesen zajszűrők, (pl a metró zaját sem hallani, vagy ha elmegy egy mentő melletted) több színben vannak, és nem mennek tönkre egy hónap alatt. De mondjuk nem sok telefonnak van ilyen "bedugója" általában Nokiáknak, Iphone-oknak.
köszi a válaszokat!
nekem samsung telom van és azon hallgatok zenét és vettem egy phanasonic fülest az is ilyen zajszürős... de hát enm vagyok vele nagyon emgelégedve.. most nem tudom hogy a telom miatt halk v mi de hát enm egy erőmű de azért még 1X kösz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!