A vodafone-nál a vitamaxosoknak van ingyen facebook a telón?
Figyelt kérdés
azt hallottam hogy van/lesz de nem tudom hogy igaz-e mert a 20-asoknak v a 30-asoknak ingyen volt de már áll. nincs ingyen :S2011. febr. 19. 17:10
1/2 anonim válasza:
Hát a 30-asoknak volt/van ingyen.
Én már nem tudom., Azt tudom, hogy a Telenornál sosincs ingyen -.- :(((((
2/2 anonim válasza:
A 0.facebook.com ingyenes a T-mobile-nál. De nem ilyen egyszerű a dolog, mert ha közben más hivatkozást megnyitsz a Facebookon (pl megnézel egy képet, lájkolsz valamit stb) akkor átirányít a fizetős oldalra és elkezdi lefogyasztani a pénzedet, 13 Ft/perccel számolva. Ahhoz, hogy a barangolás is "ingyenesen" legyen 40 Mb erejéig - 690 Ft-os díjat kell fizetni és aktiválni kell ezt a szolgáltatást.
Vodánál, Telenornál nincs ilyen ingyenes használat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!