Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Nagy gondban vagyok! Hol...

Nagy gondban vagyok! Hol tudok ingyenes pdf szkenner programot letölteni? Már mindenhol kerestem.

Figyelt kérdés
A problémám:van egy CanoScan LiDE 20 típusú szkennerem és ez tökéletesen működött WinXP-n. A régi gépet eladtuk, helyette van most egy laptop rajta Win7-el. Az új rendszer nem volt kompatibilis a régi szkenner programmal. ami a gyári CD-n van, semmit nem fogadott el, de sikerült a Canon honlapjáról egy jó illesztőprogit letölteni, win7 kompatibiliset, azonban így se megyek semmire, mert nem tudok PDF-be szkennelni,hiába van a gyári CD-n egy adobe pdf progi, amibe régen szkenneltem, ez se kompatibilis! Ingyenes scan to pdf programot meg nem találok a neten hozzá! Volt egy softi scan to pdf verzió, 30 napos trial, ami jól is működött, de ezután fizetni kellett volna...
2011. febr. 11. 20:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha még nem sikerült megoldani:

[link]

Ezt ha feltelepíted, kapsz egy virtuális nyomtatót.

1. A szkennelést megcsinálod.

2. Kijelölöd a szkennelt anyagot nyomtatásra.

3. A nyomtató választásnál kiválasztod a Bullzip nyomtatót.

4. Megadod a helyet ahová elkészítse a PDF dokumentumot.

5. Örülsz.

Ha nem megy, írsz privátba.

2011. febr. 13. 02:39
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm, meg fogom próbálni ezt a verziót is!

Közben én már hívtam telefonon a CanoScan magyaro-i központját is, mivel itt nem csak szkennerről, hanem nyomtatóról is szó van, a nyomtató programja sem működik....ők azt javasolták, telepítsem a win wista-hoz gyártott programokat, amelyek fenn vannak a honlapon, most tesztelem ezt a canoscan toolbox verziót....azt mondta a szervizes fickó, ezzel működnie kell, hát majd elválik...

mondta, a Canon forgalmazója törekszik arra, hogy a termékeik használhatóak legyenek egy operációs rendszer csere után is, hát mondtam, remélem is! Nem volt olcsó a szkenner a nyomtatóval! A fényképezőgép programja, mivel ezt 1 évvel később vettem, már kompatibilis...

talán a Canon is ráébredt végre, hogy sok a panasz emiatt, az ember elvégre nem 1-2 évre vesz meg egy komolyabb cuccot, egy szkennernek min. 5-6 évig bírnia kell, ha jól használják, és vigyáznak rá, de az operációs rendszer rövidebb ideig bírja, vagy újratelepítés, vagy csere egy idő után...

2011. febr. 15. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!