Nagy gondban vagyok! Hol tudok ingyenes pdf szkenner programot letölteni? Már mindenhol kerestem.
Ha még nem sikerült megoldani:
Ezt ha feltelepíted, kapsz egy virtuális nyomtatót.
1. A szkennelést megcsinálod.
2. Kijelölöd a szkennelt anyagot nyomtatásra.
3. A nyomtató választásnál kiválasztod a Bullzip nyomtatót.
4. Megadod a helyet ahová elkészítse a PDF dokumentumot.
5. Örülsz.
Ha nem megy, írsz privátba.
Köszönöm, meg fogom próbálni ezt a verziót is!
Közben én már hívtam telefonon a CanoScan magyaro-i központját is, mivel itt nem csak szkennerről, hanem nyomtatóról is szó van, a nyomtató programja sem működik....ők azt javasolták, telepítsem a win wista-hoz gyártott programokat, amelyek fenn vannak a honlapon, most tesztelem ezt a canoscan toolbox verziót....azt mondta a szervizes fickó, ezzel működnie kell, hát majd elválik...
mondta, a Canon forgalmazója törekszik arra, hogy a termékeik használhatóak legyenek egy operációs rendszer csere után is, hát mondtam, remélem is! Nem volt olcsó a szkenner a nyomtatóval! A fényképezőgép programja, mivel ezt 1 évvel később vettem, már kompatibilis...
talán a Canon is ráébredt végre, hogy sok a panasz emiatt, az ember elvégre nem 1-2 évre vesz meg egy komolyabb cuccot, egy szkennernek min. 5-6 évig bírnia kell, ha jól használják, és vigyáznak rá, de az operációs rendszer rövidebb ideig bírja, vagy újratelepítés, vagy csere egy idő után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!