Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Melyik a jobb a Skype vagy az...

Melyik a jobb a Skype vagy az MSN?

Figyelt kérdés
2011. febr. 7. 18:30
 1/5 anonim ***** válasza:

pötyögésre msn

beszélgetésre skype

2011. febr. 7. 18:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Az MSN sokkal job,a skypet kevesebben használják,és az msn alapból minden windowsban benne van,tehát helyet se foglal :D

ennek ellenére,nekem van mindkettő!

2011. febr. 12. 20:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Jobb...azt akartam írni :D
2011. febr. 12. 20:17
 4/5 anonim válasza:
A windowsba beépített msn irkálásra jó, a windows live messenger pedig minden szempontból szörnyű. tönkreteszi az egész gépet. Emiatt én skype fan voltam, bár az új verziója már annak sem jó.. De ha ezek közül kell választani, akkor egyértelműen skype!
2011. febr. 14. 15:19
 5/5 anonim válasza:
Nekem a Skype-ot 2 óráig tölti, és nincs is fent minden barátom, az MSN viszont nálam tökéletesen működik és a barátaim is fent vannak :) Így nálam az MSN az abszolút győztes
2011. febr. 15. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!