Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan lehet a "páncélt"...

Hogyan lehet a "páncélt" feloldani az alkalmazásról?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó játék, szeretnék vele játszani. Le kellett hozzá telepíteni a JAVA új verzióját. Letöltöttem, de amikor indítanám a játékot, azt írja hogy nincs letöltve, átmegy a JAVA oldalára, ahol ki van írva hogy letöltöttem. Ha ráklikkelek a letöltött alkalmazásra (az ikonja sarkán egy kicsi, kék-sárga páncél van) és kihoz egy ablakot: Engedélyezi a futtatást? Engedélyezem én, de a játék nem indul el, akárhányszor telepítem újra. Hogy lehet a kis páncélt "leszedni"?
2011. febr. 4. 22:28
 1/2 A kérdező kommentje:
Toshiba laptop, Windows 7-tel
2011. febr. 5. 12:46
 2/2 anonim ***** válasza:
kompatibilis a windows 7 hez?Jobb egér paranccsal nézz körül a program tulajdonságaiban és nézd meg,hogy engedélyezve van e a használata,meg ilyen dolgokat...
2011. febr. 6. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!