Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » T-Home IPTV-ről tapasztalatok,...

T-Home IPTV-ről tapasztalatok, vélemények?

Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 17:26
 1/8 anonim ***** válasza:

IPTV-t neee!!

Nem stabil minőségű, esetenként a netedet is lelassítja.

Inkább digitális kábelnet-et ajánlom!

2011. febr. 1. 17:31
 2/8 anonim válasza:
Mi nagyjából elégedettek vagyunk vele, már 3 éve előfizetünk rá. A minősége nálunk folyamatosan kiválónak mondható (képcsöves tévével), és a neten sem érzem, hogy lassítana, igaz, az a tévét nem használva sem igazán gyors. Egyetlen gondom vele, hogy maga a set top box eléggé lassú, néha fárasztó a menüjében böngészni, de nagyon sok szolgáltatást nyújt. Illetve zavaró, hogy ha valamiért nincs net, akkor nincs tévé sem:) Összességében én ajánlani tudom.
2011. febr. 1. 17:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekünk IPTV előtt kábeles tévénk volt. Nehéz volt megszokni, de sikerült. :d Én teljesen megvagyok vele elégedve, a minősége mindig tökéletes. Az elmúlt egy évben vihar miatt csak egyszer ment el az adás. Nálunk a netet nem lassítja. Szóval összességében jó.
2011. febr. 1. 17:44
 4/8 anonim ***** válasza:

Amióta IPTV van, nekem is van. Nettel, telefonnal. Adás, képminőség szép, leállás az évek alatt talán egyszer volt, a nagy bumm idején.

A box egyszer kipurcant. Másnap kicserélték.

2011. febr. 1. 17:58
 5/8 anonim válasza:
legjobb :D
2011. febr. 4. 16:16
 6/8 anonim válasza:
49%
Nekem is már évek óta van. Semmi gondom nincs vele. A régi koax kábelhez képest ez milliószor jobb. Leállás nem nagyon volt, és a nettel sincs gond, igaz optikai szálon megy minden. Én nagyon tudom ajánlani.
2011. febr. 7. 19:35
 7/8 anonim válasza:
100%

Szia!

Sajnos nekem is elég rossz tapasztalataim vannak. nagyon sokat akadozik,megáll percekre..

nem tudom, hogy valakinek miért jó, valakinek miért nem :)

2011. febr. 7. 20:19
 8/8 anonim válasza:

IPTV-m van internettel...

Szerintem a legjobb,bár összehasonlítási alapom csak a kábeles és a vezeték nélküli internet.. A net gyorsasága am szerintem függ a tv csomagodtól is...

jha egyszer péntek éjjel vihar miatt elszállt az egész rendszer, de szombat nyolc órára az egész cuccot kicserélték...

visszavették a számladíjamat, mikor vettem egy mobilt...

ÉS a legjobb szerintem....Soha a büdös életbe nem kell reklámot néznem, amit akarok felteszem felvételre és belepörgetek.......de ez az én perverzióm...XD

2011. márc. 2. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!