Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen a Nintendo DS?

Szerintetek milyen a Nintendo DS?

Figyelt kérdés
Én már 10 éves korom óta szeretnék egy NDS játékot de anyáék nem vették meg :( Én egy 12/l vagyok... Szerintetek egy lány kezébe hogy illik a NDS? Előnyök hátrányokat kérek!
2011. jan. 30. 12:05
 1/10 anonim ***** válasza:
mindenképpen a psp-t ajánlanám...
2011. jan. 30. 12:16
 2/10 A kérdező kommentje:
De az nekem nem tetszik (:
2011. jan. 30. 12:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Jól is teszed, hogy nem tetszik:D A Nintendo DS a legjobb kézi konzol jelenleg a világon.Már a Nintendo DSi-t ajánlom legalább, vagy az XL-es kiadást, mert a Lite-ot már hamarosan megszüntetik gyártani.Lányoknak, fiúknak egyaránt nagyon jó, és még a tanárok is dicsérik, hogy tanulhatnak is vele a játékosok:-) Előnyöket/hátrányokat csak 15 órakor tudok mondani, mert mindjárt mennem kell:(
2011. jan. 30. 12:36
 4/10 A kérdező kommentje:
Értem, köszi, csak nem tom hogy telót vagy ezt vegyek, mert még a régi telefonom jó, csak most mindenkinek érintőképernyős telója van...
2011. jan. 30. 12:44
 5/10 anonim ***** válasza:
Ne a trendet kövesd, légy egyedi!Nem kell neked is érintős, csak mert a fél világnak az van.Valakinek még telefonja sincs, nemhogy egy régi telefon:D
2011. jan. 30. 14:50
 6/10 anonim ***** válasza:

Én már egyiket sem vennék.

Vagy NGP, vagy 3DS.

És akkor már inkább NGP, mert az nagyon durva cucc lesz, főleg ha futtatja a PSP-s játékokat, akkor tényleg felesleges már venni.

Amúgy DS az sokkal gyerekesebb, casual játékosoknak ajánlott.

PSP inkább hardcore játékosoknak.

2011. jan. 30. 19:24
 7/10 anonim ***** válasza:
A Nintendo DS nemcsak gyerekeknek, de felnőtteknek egyaránt is jó szórakozást tud nyújtani a játékaival.Az NGP csak a népet próbálja ámítani, de semmi újat nem fog újítani...
2011. jan. 30. 19:36
 8/10 anonim ***** válasza:

Igen, felnőtteknek is jó, ha casual játékosok.

NGP meg semmi újat nem fog nyújtani?

Oké, nem lesz 3D-s, de kit érdekel a 3D? Még nagy mozivásznon esetleg, de még ott sem az a fő szempont.

Viszont hardverileg nagyon durva cucc lesz, és ez miatt a játékok is nagyon jók lesznek majd rá, és a hardcore játékosoknak simán ajánlott.

Egy Uncharted, Killzone, Metal Gear Solid olyan cím, ami DS-re soha nem lesz.

2011. jan. 31. 16:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Mert esetleg azok csak a PlayStation-nal szövetkeztek össze, és amiatt nincs... De viszont PS-re nincsenek olyan jó játékok mint a Super Mario Galaxy 2, Metroid, Mario Kart, Donkey Kong és még sorolhatnám mennyi atomjó játék nem jelenik meg PS-re.Hogy a NGP specifikációja nagy lesz, az kit érdekel.Az a lényeg, hogy milyen játékok lesznek rá, de ahogy elnézem kakik lesznek arra is a játékok.
2011. jan. 31. 16:33
 10/10 anonim ***** válasza:

Amiket írtál, abból látszik, amit már 3x leírtam, hogy a Nintendo az casual játékosoknak jó.

Viszont hardcore játékosoknak nem.

És NGP-re kaki játékok?

Még majdnem 1 év mire megjelenik, addigra nem keveset fognak bejelentetni, de csak az a 3, amit írtam már eladja, MGS, Uncharted, KZ.

De amúgy én úgy gondoltam az előbb, hogy ilyen szintű játékok nem lesznek DS-re, nem pont ezekre, mert tudom, hogy ezek Sony belsős stúdiói csinálja.

Szóval aki casual játékos, annak elhiszem, hogy tetszik a DS, meg minden Nintendo, de én nekem nagyon nem tetszenek, mert úgyérzem, hogy csak elszarom az időt, mert kb. flashjáték-okkal is játszhatnék ennyi erővel.

2011. jan. 31. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!