Szerintetek milyen a Nintendo DS?
Én már egyiket sem vennék.
Vagy NGP, vagy 3DS.
És akkor már inkább NGP, mert az nagyon durva cucc lesz, főleg ha futtatja a PSP-s játékokat, akkor tényleg felesleges már venni.
Amúgy DS az sokkal gyerekesebb, casual játékosoknak ajánlott.
PSP inkább hardcore játékosoknak.
Igen, felnőtteknek is jó, ha casual játékosok.
NGP meg semmi újat nem fog nyújtani?
Oké, nem lesz 3D-s, de kit érdekel a 3D? Még nagy mozivásznon esetleg, de még ott sem az a fő szempont.
Viszont hardverileg nagyon durva cucc lesz, és ez miatt a játékok is nagyon jók lesznek majd rá, és a hardcore játékosoknak simán ajánlott.
Egy Uncharted, Killzone, Metal Gear Solid olyan cím, ami DS-re soha nem lesz.
Amiket írtál, abból látszik, amit már 3x leírtam, hogy a Nintendo az casual játékosoknak jó.
Viszont hardcore játékosoknak nem.
És NGP-re kaki játékok?
Még majdnem 1 év mire megjelenik, addigra nem keveset fognak bejelentetni, de csak az a 3, amit írtam már eladja, MGS, Uncharted, KZ.
De amúgy én úgy gondoltam az előbb, hogy ilyen szintű játékok nem lesznek DS-re, nem pont ezekre, mert tudom, hogy ezek Sony belsős stúdiói csinálja.
Szóval aki casual játékos, annak elhiszem, hogy tetszik a DS, meg minden Nintendo, de én nekem nagyon nem tetszenek, mert úgyérzem, hogy csak elszarom az időt, mert kb. flashjáték-okkal is játszhatnék ennyi erővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!