Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Légtisztítót használ e valaki...

Légtisztítót használ e valaki a szobában? Írnátok róla valamit?

Figyelt kérdés
2011. jan. 26. 13:02
 1/8 anonim válasza:

Őrület, hasonló kérdést tettem fel én is pár napja, és senki nem írt rá vissza, csak egy valaki, aki ajánlotta, hogy nem vegyek ilyen cuccokat, hanem szellőztessek helyette...

Miért nem érkezik válasz az ilyen normális kérdésekre?

Engem is érdekelne!

2011. jan. 26. 13:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Amikor a gyerekek kisebbek voltak vettünk egy Philips légtisztítót, sótéglákat és a szobájukból gyakorlatilag sóbarlangot csináltunk!

Kinti levegőt is fújattam be, természetesen tisztítottat és nagyon kellemes klíma volt a szobában... Allergiára ezek után nem kaptak gyógyszert, mert akkor szinte egész nap csak aludtak! Így jelentősen javult az állapotuk.

Nyár vége felé, amikor csökkent a pollenkoncentrátum, próbáltam fokozatosan szűretlen levegőt is befújni!

Szerencsére már nem kell gyógyszert és légszűrőt használni :)

2011. jan. 26. 13:54
 3/8 anonim ***** válasza:

Ez a típus:

[link]

2011. jan. 26. 13:56
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Egy ismerősömnél van, valami illatosító cuccot nyomkod ki féóránként. Hát szerintem elég idegesítő. Főleg ha rámesik a permet. Jó ez nem tisztít szóval bocs ha nem a kérdésre válaszoltam.
2011. febr. 1. 10:11
 5/8 anonim válasza:
az légfrissítő nem légtisztító...
2011. febr. 23. 15:32
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem légfrissítőről beszéltem, hanem erről Hauser AP-200 légtisztító. Ezt vettük meg. De ne értsél félre, nem nézlek semminek, mert mi sem halódtunk róla szinte semmit.
2011. febr. 24. 12:55
 7/8 A kérdező kommentje:
10:11 esnek írtam
2011. febr. 24. 12:57
 8/8 anonim válasza:

Mi is vettünk végül, de sok utánaolvasás után rendes ionizátort. Azt olvastam, hogy az a légtisztító, aminek funkciója az ionizálás, nem olyan jó, mert nem ionizál rendesen, és az a funkció az, ami a legjobban kiszűr mindent. Egyenlőre jónak tűnik, bár egy hete, vagy kettő van meg még, és még ugyanúgy tüsszögünk. Amellé meg vettünk egy sencor ionizátoros párátlanítót is, na annak az eredménye látszik, a falak mentén a parkettán eddig állt a víz, meg az ablak párkányán csöpögött hajnalban, most meg nem. Bár ez sokat fogyaszt, 650 w, ezért nem megy csak napi 4-6 órát, de a 10 literes tartályt így is minden nap ürítem úgy, hogy kb 3/4-ig van.

Az ionizátor meg 25 nm-re való, és mindössze 6 w-os, ezért is akartam csak ionizátort, arról nem is beszélve, hogy ebben nem kell, semmilyen szűrőt cserélni! Ezt vettük:

[link]

2011. febr. 24. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!