GP 2700 AA tölthetős elem erős lehet?
Figyelt kérdés
Sokáig kibír? Ma vettem, felraktam töltőre kb 4-kor, erre még most is tölti. Erősebb lehet az ilyen elem mint az 1000-es számúak? (nem értek ehhez sorry)
Ja és egy kiránduláson egy teljes napot fényképezéssel kifog bírni? Nagyon sok látnivaló lesz.
2011. jan. 25. 21:49
1/7 anonim válasza:
A 2700 gonodlom azt jelenti, hogy 2700 MAh-es, tehát 2,7-szer tovább birja elvileg, mint az 1000-res jelzésűek. Magától értetödően többet is kell őket tölteni. Az én Sony Cyber-Cycle Akkumlátoros elemeimet (2700 MAh) lealább 8 órát kell töltsem, de akkor egy pár elemmel annyi képet tudok késziteni (kb 300-350), hogy a memoria kártyán sem fér el annyi! Plusz még van egy tartlék pár! Úgy hogy ne izgúlj, mert jót választottál, csak sokáig kell tölteni! :)
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi!!! :D Akkor jó, megnyugodtam.
2011. jan. 25. 21:56
3/7 anonim válasza:
Jelenleg a 2900mAh-s a legnagyobb kapacitású tölthető elem, de a 2700-as is nagyon jó, nem fog lemerülni a sok látnivaló után, ha rendesen fel van töltve! Az első válaszolót annyival egészíteném ki, hogy a töltési idő nem feltétlenül 8 óra, ez a töltőtől is függ. Javaslom, hogy tedd fel a kirándulás előtti este az akksikat töltőre, így reggelre bizton feltöltődnek. A mai töltőknél már nem szokott gond lenni azzal, ha tovább van bennük az elem.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi neked is! :)
2011. jan. 25. 22:05
5/7 A kérdező kommentje:
Az normális ha már 13-14 órája tölti????????? :S
2011. jan. 26. 20:39
6/7 anonim válasza:
Ha nagyon gagyi töltőd van, akkor elképzelhető (abból kiindulva, hogy 1000mAh-s akksid volt ezelőtt). A töltőkön is rajta szokott lenni, hogy hány mAh a kimeneti töltése, ennek meg az akksi számának a segítségével valahogyan ki lehet számolni, hogy meddig kell tölteni, de sajnos ezt nem tudom pontosan, hogyan. A helyedben hagynám tölteni, amíg ki nem jelzi a töltő, hogy kész. (A korábbi töltéseknél rendesen kijelezte?)
7/7 anonim válasza:
Van itt 1 pici fogalom zavar!! Az elem nem tölthető mivel a benne lezajló elektrokémiai folyamatok 1 irányúak.Amire ti gondoltok az az akkumulátor, a többi infó naggyából helyes :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!