Ha csak napi 3-4 órában használnám a netet, akkor elég a 2 Mbps sebességű?
Ha csak böngészgetni szeretnél, ki is fogod tölteni vele azt a 3-4 órát, mert amit megadtál az csak az elméleti sebesség. A valóságban ettől inkább lassabb lesz.
De semmi gond vele, ha hem hajt a tatár akkor megteszi.
Ha korlátlan vezetékes, vagy mobilnet mellé választod, akkor talán elegendő, de fő internet eléréshez tuti nem. Kapsz linket youtube-ra e-mailben, letöltesz pár fotót és paff, el is fogyott.
2000 környékén még nekem is korlátos netem volt és utáltam, hogy figyelni kell mit csinálok, milyen oldalt nyitok meg...
Vodánál 5990.- a korlátlan mobilnet és még egy androidos Vodafone 845-öt is kapsz ajándékba.
bőven elég arra az adatforgalomra amit a kérdésedben leírtál.
nekem 1 Mbps-os (legkissebb) Inviteles csomagom van, ezzel töltök filmeket, progikat (letöltésvezérlőn keresztül) 200 MB kb. 50perc alatt jön le. /nem hajt a tatár, beállítom, hogy amikor végzett az összes letöltéssel, kapcsolja ki a gépet, és megyek szundizni, melózni stb.../
09:45!
Jaja, igazad van, bezavart a 3-4 óra, meg a 2Mbps. :) Jogos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!