Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen szintetizátort tudtok...

Milyen szintetizátort tudtok nekem ajánlani?

Figyelt kérdés
Egy kezdő zongorázni tanuló vagyok, és szintetizátorra lenne szükségem. Olyan 20-30 ezer között. Tudtok nekem valami olyat ajánlani ami nem annyira *ar és még azért úgy elmegy...
2011. jan. 20. 16:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Ennyiért nagyon nagyon esélytelen, főleg ha zongorázni szeretnél rajta.
2011. jan. 20. 16:52
 2/2 anonim válasza:

Mire kell a szintetizátor? Ha meg akarok alakítani az új depeche mode-ot, akkor valószínűleg egy virtuális analóg szintire van szükséged, ha jazz zenekarban akarsz játszani, akkor valami ROM alapú hangmintás cucc kell neked, viszont ha lagziban játszanál vidéken, akkor egy gagyi casio is megteszi. Kb csak az utolsó esetben elég 20 30 ezer HUF. Egyébként minimum egy százast bele kell invesztálnod. (De nagy az esély rá , hogy többet is.)

[link]

Itt nézz körül!

2011. jan. 21. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!