Melyik a jobb? [és miért? ] Nikon D90, Nikon D3100? Esetleg valami hasonló áru [250000ig]más fajta gép?
Figyelt kérdés
Nem nagyon értek hozzá, olvastam hogy a D90-es régebbi de jobb, de nem tudom ez mennyire igaz.? Szóba jöhet más márka vagy típus is. Kellene egy igazán jó gép, ami élvezetes képeket csinál és amin meg tudok tanulni nagyon jól fotózni. Mindenféleképpen tükörreflexest szeretnék.2011. jan. 19. 13:22
1/2 anonim válasza:
A D90 szerintem középkategória, a D3100 pedig a belépő szintű gépe a nikonnak! D90 videója nem a legjobb, de legalább van benne live view, kisebb a felbontása, de még nagyobb vágáshoz is bőven elég 12 mpixel! 100 000 expozícióra tervezett zárszerkezetet, van benne tükörfelcsapás, info kijelző a markolat felett, 2 vezérlőtárcsa és még lehetne sorolni...
Én a D90 -et venném meg (van is) 18-105 VR obival, majd 50 1.4 és 70-300 et, ha kell :)
2/2 anonim válasza:
A képek nagy része D90 el készült :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!