Nyertem a neten egy fényképezőt, ugye eladhatom?
Figyelt kérdés
2011. jan. 19. 10:55
1/7 anonim válasza:
Minden nyereményjátéknak van szabályzata. Olvasd el
2/7 anonim válasza:
Meg ne próbáld, mert jön az internetes nyereményellenőrző bizottság és keményen megbüntet.
3/7 A kérdező kommentje:
az van benne,hogy másra át nem ruházható és készpénzre nem váltható...ezt kétféleképpen lehet értelmezni..szerintem
2011. jan. 19. 11:06
4/7 anonim válasza:
Az arra vonatkozik, hogy
-Gratulálunk nyertél egy fényképezőt!
-Nekem az ára kellene vagy egy mobil...
-Nem, csak a fényképező a nyeremény!
Ért? :)
5/7 A kérdező kommentje:
jó,köszi,mi is így értelmeztük.....:))))
2011. jan. 19. 11:14
6/7 anonim válasza:
Úgy értelmezheted, ahogy az előttem hozzászólók már leírták, de hogy a nyeremény átvétele után mit fogsz vele csinálni, az már a te dolgod szerintem. Senki nem fog ellenőrizni fél év után, hogy vajon megvan e még.
7/7 anonim válasza:
El ne add!!!
Minden embert aki nyert már valamit az FBI 24/7 figyeli, és ha eladja akkor börtönbe kerül.
Nem tudtam, hogy 2011-ben még van olyan ember, aki ezt nem tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!