Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért nem tudok TV-n PC-t nézni?

Miért nem tudok TV-n PC-t nézni?

Figyelt kérdés

Szeretném a PC-mről átvinni a képet az Orion típusú Tv-mre.

Vettem egy VGA-SCART átalakítót de nincs kép.

Utánaolvasva feltelepítettem egy PowerStrip nevű programot de semmi haszna sem volt.

Szeretnék tanácsot kérni, hogy hogy tudnám megoldani a problémát.

Előre is köszönöm.

2011. jan. 16. 22:38
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát, nálam aktiválni kellett a második monitort, és a gép azon jelenítette meg a képet, illetve valamelyik csatornán volt (ami a kiegészítő, vagyis a 0-t kellett megnyomni hozzá, de nem jut eszembe a neve...)

És onnantól egyfajta kiegészítő asztalként működött, bár én a meglévő monitor mellé dugtam rá másodiknak :)

2011. jan. 16. 22:41
 2/7 A kérdező kommentje:

Igazából NoteBook-ot szeretném összekötni a TV-vel de nem megy. Próbáltam beállítani a TV-t projektornak is, de úgyse, második képernyőnek is beállítottam de úgyse.

Már semmi ötletem! :S

2011. jan. 16. 22:45
 3/7 anonim válasza:

Ez engem is érdekelne mert én is szeretném a laptopomat össze kötni a tv-vel de valaki azt mondta nekem csak azt a tvt lehet amin van monitoros csatlakozó.

Ha hülyeséget írtam bocsi.

2011. jan. 16. 22:50
 4/7 A kérdező kommentje:

Össze lehet kötni valahogy, hiszen erre a célra találták ki a VGA-SCART csatlakozót.

Azt olvastam, hogy kell hozzá program de nekem a PowerStrip-pel nem működik.

Már mindent kipróbáltam, csak azt nem ami működik.

A TV-n az AV-nél azt írja ki, hogy Nincs jel.

Végigpörgettem a csatornáknál, hátha ... de semmmi.

Azért írtam a kérdést, hogy tanácsot kérjek, mert gondolom már találkozott valaki ezzel a problémával és tud segíteni.

2011. jan. 16. 22:58
 5/7 anonim ***** válasza:

A notin a funkció gombbal lehet váltani, milyen legyen a 2. megjelenítő. Nálam Fn+F5 kombinációval (ez a legelterjedtebb) terjeszti ki a 2. asztalra a képet.

Nézzétek végig az F gombsort felül, valamelyik a monitorválaszó kell legyen

2011. jan. 16. 23:39
 6/7 anonim ***** válasza:

A kábelod csak olyan géphez jó, amin gyárilag van a vga kimeneten kompozit.

Tudnál róla ha lenne.

Amúgy átalakítő kb 7 ezresbe kerül. Csináltam róla videót, ez bármilyen géphez jó:

http://www.youtube.com/watch?v=vZfKk2GwS_4

2011. jan. 16. 23:46
 7/7 A kérdező kommentje:

Hiába váltom át, hogy terjessze ki a képet a 2.asztalra, nem csinál semmit, a TV továbbra is azt írja, hogy "Nincs jel".

( Am nálam is Fn+F5 )

A gépemen van VGA kimenet, és ilyen csatlakozót vettem:

[link]

2011. jan. 17. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!