Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ebayről vásárlás, hogy is...

Ebayről vásárlás, hogy is megy ez?

Figyelt kérdés

Valaki elmagyarázná h hogy is megy ez

4 Nem csesznek át vagy vmi, ha lehet tapasztalatokat is írjatok! előre is köszönöm

iPhonet lehetne rendelni vagy ugyan úgy meg adóztatnák, mintha boltba venném meg

2011. jan. 15. 20:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi szoktunk onnan vásárolni, bár főként ruhaféléket. Úgy kell, hogy a shipping-nél (szállítás) beállítod, hogy worldwide legyen. De így is figyelni kell, hogy szállítanak-e Mo-ra, mert az amerikaiaknak Kanada a "világszerte". Szóval a termék leírásánál külön is meg kell nézni, hogy tuti biztosan elhozzák-e ide is.

Az ára annyi, amennyit ott írnak, plusz a szállítás, mást nem kell fizetned.

Eddig soha nem volt semmi problémánk azzal, amit onnan rendeltünk, azt kaptuk, amit választottunk. Ott odaírják azt is ha hamisítvány valami, vagy ha hibás, mindent. Szerintem megbízható.

2011. jan. 19. 16:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! Előzőleg is én írtam. Közben utána néztem kicsit, mert én is kinéztem ott egy digitális fényképzőt. Lehet vám, vagy termékdíj akár, de ez elég bonyolultnak tűnik. Valahogy úgy van, hogy meghatározott értékig nem kell fizetni, és utána sem mindenre. Előre meg kellene kérdezni.
2011. jan. 20. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!