Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Akinek Olympus fényképező...

Akinek Olympus fényképező gépe van, az kérem válaszoljjon?

Figyelt kérdés
Nem rég kaptam a fényképezőgépet (Olympus x-43). Nagyon sokat fogyaszt! És az a problémám akadt, hogy elég hamar lemerül az aksija. Alig 10 percig használom, már lemerül. De ha teljesen fel töltöm az aksit, akkor a fényképező azt mutatja, hogy csak félig van feltöltve (másba teszem az elemet, akkor sokáig bírja, de ebbe a fényképezőbe nem). Esetleg más aksival próbálkozzak? vagy avval se lenne jó?
2011. jan. 13. 15:03
 1/6 anonim ***** válasza:

1. Az akkuk már megvoltak, vagy a géphez lett véve?

2. Vaku funkciót kikapcsolva is 10 perc?

3. Elemmel próbáltad?

2011. jan. 13. 15:15
 2/6 A kérdező kommentje:

1. Volt hozzá elem azt hiszem, mert ugye karácsonyra kaptam, és apám tette bele az elemet, én nem láttam, hogy hozzá volt -e pontosan! De szerintem igen.

2. Általában vaku nélkül fényképezek, úgy hogy ki van kapcsolva.

3. Persze, legelőször elem volt benne, de kicseréltük akkura. 2100mAh. < (feltöltős elem- aku)

2011. jan. 13. 15:26
 3/6 anonim ***** válasza:

A 3. kérdést félreértetted. Egy garnitúra új elemet is 10 perc alatt vág haza, akkor az nem életszerű.

Az akkunél lehet gond azzal, ha öregebb, és már a kapacitása nem az igazi.

Ezért javaslom, tegyél bele valami normálisabb elemet, és azzal próbáld ki.

Ha az se viszi, akkor a vásárlás helyén a garanciapapírral és a géppel jelentkezhetsz ...

2011. jan. 13. 15:36
 4/6 A kérdező kommentje:
De akkor másik fényképezőbe mért jó az elem? Sajna ez a Olympus sokat fogyaszt.
2011. jan. 13. 16:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen, ha ez a helyzet, akkor valóban vidd/vitesd vissza a vásárlás helyére.

Többet nem tehetsz.

2011. jan. 14. 06:46
 6/6 anonim válasza:
Nekem régebben is Olympus gépem volt, és annak semmi baja nem volt. Most vettem én is újat (mivel az előzőt jóanyámnak sikerült leejtenie), és az (X-44) eszi az elemeket. Nem tudom, hogy a mostaniakkal mi lehet a baj, pedig vadi újak ez elemek...
2011. ápr. 18. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!