Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi a PCI. AGP? ................

Mi a PCI. AGP? ................

Figyelt kérdés

Vagyis a AGP tudom aza vidi kártya ..

De mi a PCI?

2011. jan. 12. 16:56
 1/5 anonim ***** válasza:
2011. jan. 12. 17:05
 2/5 A kérdező kommentje:
eddig énis eljutotam :S de akór se értem.
2011. jan. 12. 17:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a két link mindent elmagyaráz rendesen,pontosan mit nem értesz?

Nem lehet hogy te esetleg az AGP és PCI Express csatlakozásra gondolsz?

A videókártyák csatlakozása ez a kettö fajjta van.Az AGP a régebbi fajta,a PCI Express az ujabb fajta.A mai alaplapokon csak PCI Express csatlakozó van a videókártyának egy vagy több azt hívják Nvidiánál SLI-nem ATI-nál CrossFire.

2011. jan. 12. 21:43
 4/5 A kérdező kommentje:
hogy mibe mi megy?
2011. jan. 14. 07:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Legyen neked annyi elég, hogy a PCIe és az AGP is csatoló sín. Az a különbség, hogy máshogy működik és máshogy is néz ki, bár ugyan azt csinálja - mint a dízel és a benzin üzemű motorok. Történetileg az AGP csak videokártya, míg a PCIe általános típusú kártya csatlakoztatására alkalmas.

A PCIe csatolós kártya nem megy az AGP-s alaplapba és az PCIe-s alaplapba nem megy az AGP-s kártya.

2011. jan. 23. 12:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!