Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ki lehet cseréltetni a fénykép...

Ki lehet cseréltetni a fényképező gépemet? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Kaptam egy fényképezőgépet, (Olympus x-43).És problémám akadt a géppel, hamar merül le, kb 5-10perc. Van hozzá garancia, és az a kérdésem, hogy vissza lehet -e vinni és kicserélni a gépet? vagy ez lehetetlen??
2011. jan. 9. 11:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Beviszed a szakszervízbe és ott majd megállapítják, van-e valami baja? Cserét csak a vásárlástól számított 3 napon belül csinálnak.
2011. jan. 9. 12:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Cserét máskor is kérhetsz, kivéve ha a "javítás költségeihez képest a csere irreálisan magas többletkiadással járna". Ellenben valószínűleg az elemeiddel van baj. Próbálj bele valami normális elemet, mondjuk Enelop-okat.
2011. jan. 9. 13:42
 3/8 A kérdező kommentje:
Az elemek másba müködnek jó sokáig. De feltöltöm, és a fényképező nem mutatja hogy teljesen fel van töltve, hanem hogy csak félig van fel töltve. Pedig a töltő ki is mutatja, hogy fel töltött.
2011. jan. 9. 14:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Az ilyen gépekbe mondjuk illik minimum 2300 mAh akkumulátorokat tenni, de az optimális a 2600 mAh. Mekkora elemeket teszel te bele?
2011. jan. 9. 15:26
 5/8 A kérdező kommentje:

2100 mAh. < most ilyen elem van benne.

De tettem már bele egy jó pár elemet, és mindegyiknél azt mutatta, hogy le van merülve, vagy félig le van merülve! És 10 percnél tovább nem lehet használni a gépet! Akkor most biztos az elem a hibás?

2011. jan. 9. 15:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is próbálj ki legalább 2400asat. Ja és lehetőleg teljesen újat, amit máshoz nem használsz (nem tudom mi benne a ráció, de van olyan, amelyik csak így tolerálja, kényes dög!). Vannak furcsa kamerák, szó se róla, az enyém is elég hamar lemeríti a legtöbb elemet (persze nem ilyen extrémen. O_o), sima, nem tölthető elemmel pedig nem is próbálkozom, mert az első fotóval kisütöm. :(
2011. jan. 9. 20:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Átállítottad a menüben, hogy alkáli vagy nimh/nicd akksikat használsz?

Az akkuk feszültsége alacsonyabb 1.2V, ami a normál elemnél a kimerült állapotot jelenti. Ilyenkor a gépek kikapcsolnak.

2011. jan. 23. 13:42
 8/8 A kérdező kommentje:
Át van állitva, minden.. de mégis rossz. sokat fogyaszt.
2011. jan. 24. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!