Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Vezetékes telefon. Mi van ha...

Vezetékes telefon. Mi van ha meghal az előfizető?

Figyelt kérdés

A vezetékes telefonunk előfizetője meghalt évekkel ezelőtt (nagymamám). De nem jelentettük be, nem írattuk át más névre. Megbüntethetnek ezért? Vagy hogy zajlik ez? (T-home)

Időközben "jártunk" az Invitelnél is egy rövid időre, akkor egy kedves rokon csinált egy nagyobb számlát, ami nem lett befizetve. Pontosan nem is tudom kinek tartozunk, de a T-Hom-tól már telefonáltak, csak nem voltunk itthon. Bevalljuk? Vagy ne? Oo

2011. jan. 4. 16:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Mit akartok bevallani? Azt, hogy meghalt a nagymamád, vagy, hogy kifizetetlen számlátok van?
2011. jan. 4. 16:17
 2/4 A kérdező kommentje:

Hogy meghalt, de azóta is az ő nevén van, és azóta is más fizeti a számlát a nevében.

Nem tudom, hogy kötelező lett volna átíratni jelenlegi használó nevére, vagy ez lényegtelen? Oo

A tartozást csak azért említettem, mert ennek kapcsán most ez biztos, hogy kiderül.

2011. jan. 4. 16:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha fizetve volt a számla, nem hiszem, hogy karóba húznak érte. Át kell íratni és kész.
2011. jan. 4. 16:48
 4/4 anonim válasza:
igen. be kell vallani, mert megbüntetnek.
2011. jan. 24. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!