Melyik egér a jobb? Kábeles vagy vezeték nélküli?
Azért lenne jobb a vezetéknélküli, mert az előző egerünk is attól ment tönkre, hogy a kábelek elszakadtak benne. Az üzletben a pasas pedig azt mondta, neki másfél éve van vezetéknélküli egere, és még egyszer sem kellett tölteni.
Viszont nagyon sok vezetékes is van, és egy kicsit most összezavarodtam :) Egyszerű, mindennapi használatra vennék, és fogalmam sincs, milyet vegyek. Amiket láttam vezetékeset, mind USB-s volt, arról meg azt hallottam, hogy nagyon rossz... :/
13:10-es vagyok.
Nekem azért is van vezeték nélküli, mert egyszerűen szebb. Monitor kábeleit még szépen el lehet rejteni, de a billentyűzet és az egér macerásabb és szerintem igénytelen a sok kábel egy szépen összerakott szobában (mondjuk nálam egyébként sem látsz sehol semmilyen kábelt).
Bár ritkán használom az asztali gépet, de kb jól mondta az eladó, lassan merül le az elem benne, de mint írtam korábban, akkor hirtelen teszi. Egyébként Labtec szettről van, és a klavi kétszer annyi ideig bírja 2 AAA elemmel, mint az egér.
Az USB dolgot nem értem, hogy miért lenne rosszabb, mint mondjuk a bluetooth.
"Azért lenne jobb a vezetéknélküli, mert az előző egerünk is attól ment tönkre, hogy a kábelek elszakadtak benne. "
ezért kell márkásat venni, én talán 4 éve nyúzom a Logitech mx518am, és kifogástalanul megy, pedig rengeteget játszom.
én számítógépen tervezek. eleinte nekem is drótnélküli volt, de néhány hét után igenis megéreztem a csuklóban, hogy ott csücsül benne a két elem és napi 10-12 órában kell tologatnom... meg rendszeresen el is tűnt a papírhalmok alatt :)
szóval én maximálisan vezetékes párti vagyok.
Én is sokat dolgozom az egérrel. Másfél éve használok vezeték nélkülit, mert folyton útban volt a vezeték.
Az aljára teflon csíkot ragasztottam, így olyan jól csúszik, mintha be volna szappanozva, súlyát nemigen érzem.
Az elemek halyére akku került, így 6 hónap egy töltés. Már háromszor töltöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!