Canon PowerShot SX120 IS-ről mi a véleményetek? Valakinek van? Megbízható? Milyen minőségű fotókat készít? Link:
Rászántam magam, hogy vegyek egy fényképezőgépet, és ez elég jónak néz ki műszakilag is. Mégis, aki hozzá értő, mi a véleménye róla. Köszönöm :)
Link: www.220volt.hu/Canon+PowerShot+SX120+IS
Nekem A590 IS-em van, meg vagyok vele elégedve, jóval többet tud, mint amit használok belőle. Célszerű bele Class 4 vagy 6 jóval gyorsabb SD kártyát teeni, hamarabb végez a tárolásokkal.
Na meg ezt is ajánlom figyelmedbe, super:
Még elöző vagyok: a MPixelek nálam a hülyítés kategória, ekkora akkor kell, ha óriásplakátot akarsz csinálni, egyébként felesleges.
Nálam szempont volt az optikai kereső, mert napnak háttal, nyáron, aki lát valamit a kijelzőn az "látnok".
igen én is minél kisebb pixelszámú gépet keresek....és ez "csak" 10 megapixeles, illetve a fényerő számilag minél kisebb legyen....ez aránylag az elvárásaimnak megfelelnek, árilag és műszakilag is, és nem utolsó szempontból tetszik is. :)
Köszönöm a választ
Első vagyok: jól gondolod, én még 1-et szoktam nézni, mekkora a "nagy" látószöge, szobában, kis óvárosi téren lehetőleg minél nagyobb legyen, szeretik lespórolni, "telét" hamarabb lehet csinálni.
Azzal a bizonyos CHDK kiegészítéssel lehet RAW (tömörítetlen, natúr képet) képet csinálni, amit kevés gép tud.
Megpróbáltam, bár sokszor nem használom, de érdekes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!