Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen a jó fényképező?

Milyen a jó fényképező?

Figyelt kérdés

Segítséget szeretnék kérni!(Remélem nem lesz törölve.)

Szóval szeretnék venni fényképezőgépet.

Természetfotózásra akarom használni többek között.

Nem tudok rákölteni sokat.Max 35eFt kb. az az összeg amit megengedhetek magamnak, sajnos..

Ha tudok ajánlani gépeket, konkrét gépeket annak örülnék a legjobban.

Köszönöm a segítséget, szerintem vannak páran itt akik jobban értenek a dologhoz mint én.

2010. dec. 26. 11:31
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát 30000 Ft körül ne várj csucskategoriás fényképezőgépeket, de ebben az árkategoriában is vannak jó gépek.

[link]

Szerintem ez a célnak pont megfelel, árban kézenfekvő(30000Ft-tól), 12,2 megapixel és 4x-es Zoom, amely azért 30000Ft-ért nagyon jó ár-érték arány. Fontos h HD minőségű felvételeket készit, amelyeket azonnal meg is oszthatsz a monitoroddal vagy tv-del. Arcfelismerés és tájkép felvétel funkcókkal sztem ezért a pénzért pont tökéletes. Ha drágábban gondolkodsz, akk nézzél Nikon, Canon vagy Sony után is, de ezért az összegért ez kiváló választás lesz. ;)

2010. dec. 26. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!